Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
11 Яну 2017, 23:30
Така и аз съм съгласна, знаеш откъде ги взимаш и кой ги е носил, но иначе не.
02 Фев 2017, 10:37
Изпрани, изгладени и никакъв проблем да се ползват дрешките втора употреба. Не знам дали е хубаво с белина да се обработват, после да не предизвикат някаква алергия, но и това е вариант.
02 Фев 2017, 14:44
Лично за мен такъв подарък е недопустим! Та това е подарък, нещо с което посрещаме Новия живот сред нас!
Бих взела от роднина или приятелка, само от човек, когото познавам, но не бих подарила, още по-малкото пък на близък.
Ако при първо посещение при бебето някой ми донесе нещо такова, нито ще замълча, нито ще го ползвам.
Ако знам, че някоя мама има нужда, на драго сърце бих дала, но това е съвсем друга ситуация.
Ако нямам финансова възможност да купувам всичко ново, за себе си бих носила и 5-та ръка, но не и за детето.
Лично мнение, не ангажирам никого с него!
Все пак, важното е да сме живи и здрави!
02 Фев 2017, 14:51
И аз съм на това мнение, ако майката има желание, нека да си купи тя втора ръка нещо, но да й се подари за мен е много грозно. Получавала съм подаръак втора ръка, стана ми неприятно.
02 Фев 2017, 15:11
Кофти е да вземеш стари дрехи и да ги подариш на някое дете, ако са те помолили изрично за такива дрехи хубаво, ама на никой нему е приятно да му подарят стар кат.
03 Фев 2017, 00:15
Без да попитам дали има нужда и аз не бих подарила, защото може да засрамиш така човек и той да се почувства като последния бедняк.
06 Фев 2017, 13:07
Когато решиш да подариш на някой нещо, купи му нещо хубаво, дори и да е по-малко, отколкото от втората ръка. Обидно е, и изглежда като начин, в който се отбива номера, по-добре да се купи нещо хубаво. След това ако човека реши, сподели му за твоите находки, дас и купува на детето каквото поиска.
14 Мар 2017, 12:57
silver933 написа:Когато решиш да подариш на някой нещо, купи му нещо хубаво, дори и да е по-малко, отколкото от втората ръка. Обидно е, и изглежда като начин, в който се отбива номера, по-добре да се купи нещо хубаво. След това ако човека реши, сподели му за твоите находки, дас и купува на детето каквото поиска.
Taка е да, особено за чуждо дете няма как да се подаряват неща втора ръка, просто е грозно и противно. Ако вече са толкова близки , да я заведе в магазина, ако жената си хареса да й го купи, ама ей така абсурд просто.
09 Ное 2018, 15:10
За себе си взимам понякога, обаче детето си - твърдо не.
04 Дек 2018, 15:55
Звучи ми гнусно, точно пък за деца.
Аз за себе си купувам дрехи втора употреба, ама за детето не бих. Кожата им е по-деликатна, дори и изпрани, пак не бих посмяла.