Bass написа:При компютрите, освен ако не са тия праисторическите, няма необходимост от цайси. Трябва да си навлажнявате очите, ама момичетата не ви знам как ще си размацотвате гримовете при тия условия
С вода ли си навлажняваш очите? :Р
Bass написа:При компютрите, освен ако не са тия праисторическите, няма необходимост от цайси. Трябва да си навлажнявате очите, ама момичетата не ви знам как ще си размацотвате гримовете при тия условия
miron написа:Bass написа:При компютрите, освен ако не са тия праисторическите, няма необходимост от цайси. Трябва да си навлажнявате очите, ама момичетата не ви знам как ще си размацотвате гримовете при тия условия
Bass написа:miron написа:Bass написа:При компютрите, освен ако не са тия праисторическите, няма необходимост от цайси. Трябва да си навлажнявате очите, ама момичетата не ви знам как ще си размацотвате гримовете при тия условия
Не, с шампанско и сълзи.
Bass написа:miron написа:Bass написа:При компютрите, освен ако не са тия праисторическите, няма необходимост от цайси. Трябва да си навлажнявате очите, ама момичетата не ви знам как ще си размацотвате гримовете при тия условия
Не, с шампанско и сълзи.
balsam написа:Защо очилата за компютър да не вършат работа? Аз мислех да си взема, защото много ми се изморяват очите от компа. Иначе като се прибера не гледам нито телевизия, нито телефон и компютър.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с очни болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта