08 Дек 2014, 12:36
Е моли се, ама само отпред на темето
08 Дек 2014, 12:52
xrisy_vd написа::D Има един анекдот относно плешивостта:
Плешивите мъже на тила трудно почвали и жените само ги подканвали, като ги плесват по тила( за това и са там плешиви).
Плешивите мъже на темето трудно спирали, а тези които са плешиви и на двете места, първо трудно почвали, но като почнат не могат да спрат.
Аз си казвам, моя мъж е леко лизнат над челото(сега не искам да намеквам нищо) сексът е страхотен и определено му се иска доста често, повече от колкото аз имам сили за това. НО определено имат връзка и чувствата. След 20- 30 години когато мъжа ми оплешивее, съм сигурна, че пак ще си иска... и ще ви пиша тогава колко е потентен

Ех, боже колко глупости само хахахах

)) Не го вярвам това, познавам доста плодородни мъже с коса!
17 Фев 2017, 18:07
Нямам преки наблюдения и нищо не мога да кажа. Психологически, ако с палавост в леглото искат да компенсират липсата на коса и чувството, че това ги прави по-грозни, може и да е вярно

.
31 Яну 2018, 14:02
Сигурно го мислят заради нивата на тестостерон, който при жените оказва влияние и докарва косопад.
Но познавам доста мъже с коси, които са доста плодовити.
27 Фев 2018, 14:23
спхорет мен е мит. но все пак като ги почна ши кажа
27 Фев 2018, 14:28
Аз имам приятелка, която имаше гадже - плешив. Но имаше химия между тях. Споделяла ми е, че е доста сексуален и, че я удоволетворява като жена. Но се разделиха, защото той поиска бебе, а на нея и беше рано.
18 Апр 2018, 15:05
Мит е, но може да бъде добро при наличие на комплекси заради липсата на коса
23 Апр 2019, 11:28
Според мен нещата нямат нищо общо. Също като митът за глупавите блондинки...
09 Май 2019, 10:30
Глупости!

Мъжът или е, или не е, ама връзка с окосмяването не мисля и не съм забелязала да има.
02 Авг 2019, 09:21
Откога пък наличието или липсата на коса определят потентността. Това са просто съвпадения.