Обожавам черен шоколад! Той си е все така калоричен, но има много какао, което е страхотен антиоксидант. А комбинацията на вкуса на черен шоколад и портокал ми е най- най-любима! :)
И аз си падам по черен шоколад, разбира се, чисто вкусово, млечния е по-сладък и някак си по-лесно се приема, но черния пък си има много плюсове. Хапвам го най-вече с ядки, има една фирма Рошен, техния шоколад е много достъпен и меега вкусен, имат с цели лешници черен.
Не е трудно да се намери в наши дни хубав черен шоколад с голямо съдържание на какао, даже аз имам някои любими, децата също се учат да ги предпочитат пред млечния.
Много обичам черен шоколад. Но колкото и да е полезен, ако се яде по един шоколад, едва ли е здравословно А аз правя точно така. По-добре въобще да не опитвам, че после нямам спирачка.
Много обичам черен шоколад, но не живея със заблудата, че е супер полезен. В смисъл, по-добър вариант е от обикновения, но пак си трябва умереност. Ако изядеш цял, пак не е ок.
Обожавам черен шоколад, ама се ограничавам. Полезен е, ако наистина е черен, а не оцветен и кръстен така. Черният шоколад е много горчив и не е по вкуса на всеки.