Има ли опасност за България от новия китайски коронавирус?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Фалшива диагноза за коронавирус - случвало ли ви се е?

Мнениеот Теодора.Христова1 » 11 Ное 2020, 15:59

Здравейте, на майка ми й се случи така доста интересна случка,отново с ковид19.
Преди 4 дни ,тя се почувства зле и се свърза с личната лекарка , която категорично отказа да я приеме ,прегледа и въобще да има контакт с нея ,понеже майка ми имаше температура 38° , предписа й антибиотик по Вайбър. След закупуването му , майка ми веднага го започна ,до вчера ,когато състоянието й се влоши рязко и се обърнахме към частна клиника , където за щастие лекарите бяха доста добре запознати със ситуациите.
Цитирам ви думите на лекарката от частната болница: "това лечение предписано на майка ви е убийствено за нея и нейните съпътстващи заболявания" , майка ми е сравнително млада , но с порок и шум на сърцето , а антибиотика й засилва сърцебиенето и е било възможно да доведе до инсулт..
Ще спомена и името на въпросната лична лекарка и съм на мнение,че не бива да се премълчават имената на такива лекари ,които злоупотребяват с дипломата си.
Гр. Варна , окръжна болница - д-р Генова , избягвайте ,освен ако не искате да бъдете абсолютно законно убити...
Съветвам ви , ако имате съмнения за симптоми на ковид ,търсете повече от едно мнение , по-добре дайте и някой лев ,но бъдете сигурни,че поне ще останете живи и здрави, а и между другото в крайна сметка майка ми няма ковид ,а обикновена настинка ,която заради лошото лечение се е влошила
Теодора.Христова1

Re: Фалшива диагноза за коронавирус - случвало ли ви се е?

Мнениеот Antonina85 » 08 Дек 2020, 14:06

Доста възрастни хора си заминаха от това нещо, за последната седмица на една позната и баща й, и майка й загубиха битката с тази гад...вчера на един колега от университета майка му почина, успяха да намерят плазма, но беше се влошила вече много, не успяха да я спасят :(((((все пак не подценявайте ситуацията...
Аватар
Antonina85

Re: Къде в Пловдив мога да си направя бърз и надежден тест за коронавирус?

Мнениеот ДесиславаАтанасоваDesislavaAtanasova » 19 Яну 2021, 19:39

Лаборатории Синево работят с най-добрите реактиви и бързи тестове (антигени и антитела).
В момента имат пакет, който включва: ПКК+дкк, CRP, Суе, тест за Influenza a+b и антигенен тест на цена 48,90лв. +3лв такса биолог.материал!
ДесиславаАтанасоваDesislavaAtanasova

Re: Антибактериален гел или мокри кърпички - кое е по-подходящо?

Мнениеот optimeon » 03 Май 2021, 22:05

аз залагам на гела
optimeon

Re: Кои дезинфектанти са най-ефикасни за профилактика срещу коронавирус?

Мнениеот hideboom » 05 Май 2021, 17:36

Коментиращите от 2020 предполагам половината вече са изкарали короната, ако не са ползвате ли вече дезинфектанти срещу коронавирус- сега трябва да се смени темата на Коя ваксина е по добра срещу коронавирус.
hideboom

Re: Антибактериален гел или мокри кърпички - кое е по-подходящо?

Мнениеот hideboom » 29 Сеп 2021, 13:08

Закупувате маски – дарявате средствата за борба с Коронавирус
Когато човешките живот и здраве са изложени на риск, няма нещо друго, което да заслужи по-голяма концентрация на усилия, борба и своевременна взаимопомощ. Predpazi.com заявява своята съпричастност към битката срещу разпространение на COVID-19 в България чрез:

ПРЕДОСТАВЯНЕ на защитни средства като предпазни маски и дезинфектанти
ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на спекулата, засягаща продуктите за защита и превенция
Даване на ВЪЗМОЖНОСТ на всеки да защити себе си и семейството си
ДАРЯВАНЕ на осъществените печалби на каузи, свързани с борбата срещу COVID-19
Дефицитът на продукти с предпазен характер като защитни маски и дезинфектанти, както и все по-често срещаното завивашаване на цените на същите, е проблем, пред който се изправя цялата общественост. Predpazi.com предлага на своите клиенти защитни средства на цени, близки до доставните – ние сме категорично против спекулата.

Нашата цел е да осигурим наличност и доставка на предпазни продукти за всеки нуждаещ се. Ето защо количествата на поръчваните продукти от един потребител ще бъдат ограничени –повсеместното изкупуване на големи количества от така ценните за всички ни консумативи не е фокусът на тази кампания.
hideboom

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу коронавирус?

Мнениеот petttto » 07 Ное 2021, 15:44

Аз се ваксинирах сега обмислям поставяне на трета доза

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси