KROMISAN (Хром-пиколинат) за намаляване на апетита!!!

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

KROMISAN (Хром-пиколинат) за намаляване на апетита!!!

Мнениеот XERCOGINQTA » 14 Юни 2013, 22:21

Здравейте,
първо да се извиня ако темата не е за тук!
Моля мод да я премести ,ако е удобно....
Искам да ви попитам пили ли сте KROMISAN.Това е Хром-пиколинат.
Започнах яко да пълнея около 12 Кг. за няколко месеца...
Проблема не е здравословен,проверила съм....
Купих си този Хром за намаляне на апетита-УЖ така казват и така четох....
Въпроса ми е някой пил ли е Хром за спиране на апетита,защото аз се тъпча дори когато не съм гладна....
Всичко при мене на стресова основа,и много нерви.....
Просто ям като свиня нещо страшно е..... :shock: :shock: :shock: Дебелея много...В момента съм 73Кг. :shock: :shock: :shock: а миналото лято бях 60Кг. и от Септември до сега 12-13 Кг качих :oops:
Ако някой го е пил,моля да ми каже дали му помага,
четох доста отзиви ,че УЖ помага,че аз вече на нищо не вярвам....
Тъпченето не спира-килата растат и заприличвам на свиня....
Ходих на лекар УЖ каза че не било хиперфагия,но аз се съмнявам,че е точно това,защото имам всички симптоми.....
Ако някой знае добър психотерапевт и за този проблем-Хиперфагия и хранителни растройства моля нека ми даде съвет къде да отида за Гр София....
Поздрави!!!
Аватар
XERCOGINQTA

Re: KROMISAN (Хром-пиколинат) за намаляване на апетита!!!

Мнениеот XERCOGINQTA » 16 Юни 2013, 16:05

Айде бе хора никой ли няма да каже нищо по въпроса ми?????????Май-май с питането ще си остана.....Е здраве да е.......Аз го пия вече 3-ти ден и засега нямам отзиви,но като имам някакви резултати ще ви уведомя!!!
Аватар
XERCOGINQTA

Мнениеот deva » 12 Авг 2013, 23:50

Не мисля че ще има кой знае какъв ефект с пиенето на хранителна добавка каквато и да е тя.Ще трябва да се комбинира със някакъв спорт и то за по дълго време.Хромът е от съществено значение за производството на инсулин в организма,а инсулина стабилизира нивото на кръвната захар.В този ред на мисли не знам как ще се случи това с убиването на апетита освен че ще ти регулира кръвната захар.Не мисля че си на прав път ако нямаш нужда от това.Диета и спорт успех.
Аватар
deva

Мнениеот Radoslav88 » 19 Авг 2013, 14:14

Когато приемаш хранителни добавки задължително ги комбинирай със спорт и правилно хранене. Специално от хром пиколината съм много доволен, когато го ползвам по време на диета за сваляне на излишните мазнини. Точно подобряването на инсулиновата чувствителност е от особено важно значение за намаляване на подкожните мазнини и предотвратяването на натрупването им. Дневно приемай поне по 200-400 mcg. Аз съм ползвал и още ползвам на Haya Labs Chromium Picolinate като за 2 месеца съм свалил от 10 на 7 % подкожните мазнини.
Radoslav88

Мнениеот choki_moki » 26 Сеп 2013, 12:26

Можеш да пробваш и с всякакъв вид фибри. Те пак подтискат апетита и придават чувство за ситост, тъй като уголемяват обема си десетократно. Като ги приемаш трябва да пиеш и много вода за да има ефект. Можеш да си вземеш също и толкова нашумелите на последък Глукоманан или Акай Бери. Аз лично съм доволна от Psyllium Husk. Аз го ползвах за прочистване на организма и стомашно чревният тракт, но свалих 2 килограма за седмица. Чувствах се сита и дори не се сещах за ядене.
Аватар
choki_moki

Мнениеот Radoslav88 » 27 Сеп 2013, 16:08

choki_moki написа:Можеш да пробваш и с всякакъв вид фибри. Те пак подтискат апетита и придават чувство за ситост, тъй като уголемяват обема си десетократно. Като ги приемаш трябва да пиеш и много вода за да има ефект. Можеш да си вземеш също и толкова нашумелите на последък Глукоманан или Акай Бери. Аз лично съм доволна от Psyllium Husk. Аз го ползвах за прочистване на организма и стомашно чревният тракт, но свалих 2 килограма за седмица. Чувствах се сита и дори не се сещах за ядене.

Това, което казваш е правилно, но най-доброто за потискане на апетит е 5-htp. Пил съм това на хайа лабс по 2 на ден и забравях за глада. Към него може да се добави алфа липоева киселина и биотин за максимално изчистване на мазнините.
Radoslav88

Назад към Хранителни добавки и биопродукти