Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Различните начини за поставяне на очна линия?!

10 Фев 2015, 16:29

Много ми харесвам очната линия, но не мога да си я слагам и затова не си я слагам. Ходя само с молив ;)

11 Фев 2015, 17:57

Snejna написа:Сега са измислили вече, очни линии като молив, за мен са по-удобни, защото са и по-стабилни, тези четки се огъват и т.н., много ми е трудно. Използвам и аз очната линия като показания първи вариант. Но се чудя, от сутринта до вечерта, очната ви линия променя ли се, моята започва да се рони :roll:

И моята се променя, изглежда добре, но не изглежда като сега сложена плътна а сякаш се променя :(

13 Фев 2015, 17:52

Харесвам очната линия, но за нещастие не мога изобщо да си слагам, имате ли трикове при поставянето ѝ?

21 Дек 2015, 12:22

Ваня Стойчева написа:Харесвам очната линия, но за нещастие не мога изобщо да си слагам, имате ли трикове при поставянето ѝ?

Знам, че за начало е най-добре да пробваш с молив и отгоре да сложиш очната линия. :)

21 Дек 2015, 14:44

Горе-долу трябва да си представиш какъв ефект искаш да постигнеш и така след това започваш да рисуваш...

22 Дек 2015, 11:53

Всички идва с опита, не може да се каже, че има кой знае какви тайни, трябва да експериментираш и ще се получи с времето :idea:

29 Дек 2015, 14:29

mangusta написа:Всички идва с опита, не може да се каже, че има кой знае какви тайни, трябва да експериментираш и ще се получи с времето :idea:

Задължително е, ама трябва да си харесаш линия, по която да върви очната, тази на окото е най-добре да не се променя, но трябва да се научиш да я спазваш и за двете очи и то еднакво :smile:

05 Яну 2016, 13:37

Определено с черен молив под очите и хубаво количество спирала е най-добре :)

05 Яну 2016, 14:27

Slavena написа:Определено с черен молив под очите и хубаво количество спирала е най-добре :)

Очната линия е готин а и стои много секси, стига само да се ползва правилно де. :)

05 Яну 2016, 17:31

На мен ми харесва, когато очната линия е издължена след края на окото, но става толкова трудно това, а и там имам едни като брадавички, та ми е доста трудно да го постигна :(
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3