Какви рецепти за мариновано сирене ще ми предложите?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Какви рецепти за мариновано сирене ще ми предложите?

Мнениеот Локумът » 20 Фев 2015, 12:10

Да и аз съм почитател на олио с червен пипер, може и малко чесънче на прах и става жестоко, пък и точно за нашия си ни вкус! :)
Аватар
Локумът

Мнениеот Lili_pili » 20 Фев 2015, 12:46

На сиренето, някоит върдят, че му отива копър :)))
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Ваня Стойчева » 20 Фев 2015, 15:01

Правя понякога в буркан и го държа в хладилника за седмица го изяждаме. :) Слагам счукан чесън, розмарин, мащерка, чубрица, понеже много я обичаме, зехтин и олио (смесвам ги защото само зехтин не ми харесва), слагам и няколко капки лимон, много добре се получава. И точно така го поднасям с препечен хляб :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Malina » 07 Юли 2016, 15:12

Ваня Стойчева написа:Правя понякога в буркан и го държа в хладилника за седмица го изяждаме. :) Слагам счукан чесън, розмарин, мащерка, чубрица, понеже много я обичаме, зехтин и олио (смесвам ги защото само зехтин не ми харесва), слагам и няколко капки лимон, много добре се получава. И точно така го поднасям с препечен хляб :)

МНого вкусно, с чаша добро червено вино! :) Ехх, зимата ще си позволя, живот и здраве! :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Harmony » 08 Юли 2016, 14:21

Malina написа:
Ваня Стойчева написа:Правя понякога в буркан и го държа в хладилника за седмица го изяждаме. :) Слагам счукан чесън, розмарин, мащерка, чубрица, понеже много я обичаме, зехтин и олио (смесвам ги защото само зехтин не ми харесва), слагам и няколко капки лимон, много добре се получава. И точно така го поднасям с препечен хляб :)

МНого вкусно, с чаша добро червено вино! :) Ехх, зимата ще си позволя, живот и здраве! :)

Защо ще чакаш чак зо зимата :smile: ? Какво пречи и сега да му се насладиш? Никога не бих отказала такава вкусотия.
Аватар
Harmony

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети