m0n4eto написа:друго си е да си морковчедосега колкото пъти да съм пробвала, съм ставала като петниста хиена
Rali_hr написа:m0n4eto написа:друго си е да си морковчедосега колкото пъти да съм пробвала, съм ставала като петниста хиена
На мен ми изглежда грозно, но сега им идва времето на портокала и моркова по баловете, всички са ОРАНЖ
annamaria написа:Rali_hr написа:m0n4eto написа:друго си е да си морковчедосега колкото пъти да съм пробвала, съм ставала като петниста хиена
На мен ми изглежда грозно, но сега им идва времето на портокала и моркова по баловете, всички са ОРАНЖ
Те освен с бронзанти се докарват оранжеви и с грешни фон дьо тени и пудри
dDedov написа:Ужасно грозно е и за мъжете, повярвайте, не зная дори кои от тях си хващат подобни гаджета, та ако си легнат в бели чаршафи, познайте какво ще е на сутринта!
annamaria написа:dDedov написа:Ужасно грозно е и за мъжете, повярвайте, не зная дори кои от тях си хващат подобни гаджета, та ако си легнат в бели чаршафи, познайте какво ще е на сутринта!
Хаха, да! Не се бях замислялаНо явно не е проблем, гледам са си уредени оранжевите девойки
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта