renetka написа:Според мен първо си до конструкция на лицето и второ от задържане на течности...
magda написа:renetka написа:Според мен първо си до конструкция на лицето и второ от задържане на течности...
До конструкция на лицето![]()
Не знаех, че има такова значение, не мислих поне, че е като при тялото, т.е. като си роден с широк ханш, просто трябва да си го търпиш и да внимаваш да не трупаш там
renetka написа:magda написа:renetka написа:Според мен първо си до конструкция на лицето и второ от задържане на течности...
До конструкция на лицето![]()
Не знаех, че има такова значение, не мислих поне, че е като при тялото, т.е. като си роден с широк ханш, просто трябва да си го търпиш и да внимаваш да не трупаш там
Е как беКакто големият нос, тънките устни, бръчиците над устата, така и торбичките
gomez123 написа:Ген е, но при един по-качествен начин на живот, то може да остане скрит и само да го предадеш нататък
веселказасмяна написа:Аз като цяло много подпухвам от време на време и само тогава ми се появяват торбички под очите, но дали ще останат, когато остарея...
nadqta написа:Много зависи от начина на живот, една приятелка също имаше, още преди на стане на 40 год., но започна да живее доколкото е възможно здравословно и сега изглежда доста по-различно и по-свежа!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта