Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Не всички мъже са глупаци – някои са ергени!

05 Авг 2015, 11:24

fawla написа:Така ще е, докато не осъзнаете, че сте прекалено стари, за да отглеждате адекватно деца. :)

ми още не съм го осъзнал, а гоня 40-те и се чувствам идеално и нямам намерение скоро да нанизвам хомота, много добре ми е така.

31 Авг 2015, 13:38

Мисля, че всеки има нужда от половинка, дори и да не е твърдението, че си намерил вечната любов, а и за да не прекараш старините си в самота и без да има с кого да си кажеш 2 думи.

12 Ное 2015, 12:01

silver933 написа:Мисля, че всеки има нужда от половинка, дори и да не е твърдението, че си намерил вечната любов, а и за да не прекараш старините си в самота и без да има с кого да си кажеш 2 думи.

Дето се вика да има с кой да се скараш. И аз съм на това мнение, хубаво е да си ходиш, ама на младини. ПОсле му трябва на човек кога да се спре и да си живее яката част от живота. ;)

12 Ное 2015, 12:33

Наистина глупаците са ергените. Никой не може да ме убеди, че е лошо да имаш жена, семейство, деца и място, на което да се прибереш чакан. Да има си предимствата ергенския живот, но това е до време, нали така. :mrgreen:

13 Ное 2015, 15:51

Lollipop написа:Наистина глупаците са ергените. Никой не може да ме убеди, че е лошо да имаш жена, семейство, деца и място, на което да се прибереш чакан. Да има си предимствата ергенския живот, но това е до време, нали така. :mrgreen:

Обясни им. :) Много си мислят, че ще са по-добре ако не се оженят никога, ама не е точно така. Кой ще им готви и ще им пере мръсните дрехи.

18 Май 2016, 13:14

НИкак не е само до чистенето и прането, самотата е убийствена с времето. Децата порастват и после заминават, ас амотата? :)

19 Май 2016, 15:05

Някои не усещат как времето минава и в един момент като се обърнат, виждат, че са си поживели, но накрая остават сами с все по-намаляващи приятели.

12 Юни 2017, 12:21

Абе те и ергените не са много за хвалене, то всеки иска това, което няма. Обаче ако си намерите готина жена, може да го преживеете, че не сте ергени. Демек търсете добре, оглеждайте се и внимавайте каква жена си избирате.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3