Котките подобряват здравето ни

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Котките подобряват здравето ни

Мнениеот dinkog » 11 Авг 2015, 12:59

затова не всеки идиот може да си има животно вкъщи, за щастие такива хора имат малко акъл и изобщо не се захващат с отглеждането на каквото и да е било животно.
Аватар
dinkog

Мнениеот kalinka-kuku » 11 Авг 2015, 14:01

Не знам какво да ви кажа, много са сладки котките, така че поне за това удоволствие си струва :))
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот kauda » 13 Авг 2015, 16:27

marsu написа:Не знам какво да ви кажа, много са сладки котките, така че поне за това удоволствие си струва :))

Прекрасни животни са, вярно като всяко нещо изисква грижи, но това е положението, няма какво да се направи.
Аватар
kauda

Мнениеот kauda » 13 Авг 2015, 16:27

marsu написа:Не знам какво да ви кажа, много са сладки котките, така че поне за това удоволствие си струва :))

Прекрасни животни са, вярно като всяко нещо изисква грижи, но това е положението, няма какво да се направи.
Аватар
kauda

Мнениеот Lollipop » 14 Авг 2015, 08:25

Всяко животно изисква грижи, затова не бива да си вземаме домашенн любимец с лека ръка, а трябва да помислим дали наситина сме готови да се грижим за него. Сега малката иска да си има куче, но по-скоро бих се съгласила на котка, защото не е толкова голям ангажимент, но сякаш е още малка за такава сериозна стъпка.
Аватар
Lollipop

Мнениеот Pipilota » 14 Авг 2015, 10:50

Прекрасно е да имаш домашен любимец, ние обмисляме отново да вземем коте или куче у нас, не можем да решим кое искаме повече и дали сме готови да отделяме от времето си за куче. Може би пак ще вземем котка. Така ме успкояваше вечерк като се прибера и почваше да ми мърка сладко, сладко!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Harmony » 18 Авг 2015, 15:02

Pipilota написа:Прекрасно е да имаш домашен любимец, ние обмисляме отново да вземем коте или куче у нас, не можем да решим кое искаме повече и дали сме готови да отделяме от времето си за куче. Може би пак ще вземем котка. Така ме успкояваше вечерк като се прибера и почваше да ми мърка сладко, сладко!

Но забелязвам, че това го правят главно тези безпородните, другите са по-нетактични в това отношение :D
Аватар
Harmony

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Авг 2015, 17:36

Хм, дали е заради породата? Аз си мисля, че не е така, всяка котка е еднаква, единствената разлика е във външния вид си мисля.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот kalinka-kuku » 01 Сеп 2015, 16:05

kauda написа:

Но те сякаш са благодарни и правят нещо за нас като за техни стопани, аз лично ги намирам за невероятни създания :)
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот kauda » 01 Сеп 2015, 17:28

Даа, много си права, невероятни животни са котките! Въпреки че им се носи славата като по-лошите домашни любимци не мисля, че е така!
Аватар
kauda

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси