Здравейте. Това, на приложените снимки може ли да бъде определено като витилиго? Ако не, някакви предположения какво е? :(
Благодаря.
O'LeavyN написа:Здравейте. Това, на приложените снимки може ли да бъде определено като витилиго? Ако не, някакви предположения какво е? :(
Благодаря.
plams написа:Здравейте от скоро виждам че имам бели петна по кожата който се разрастват петната са в интимните области около корема и гърдите. Витилиго ли е. Едно от петната около гърдите
magdalina.doncheva---glavcheva написа:Здравейте, имам Витилиго на малки участъци по цялото тяло , закупих си UVB лампа с която да облъчвам + дайвобет унгвент. Въпроса ми е от колко минути трябва да започна да нагрявам и с колко да увеличавам времето? До колко максимално време се достига, правят ли се почивки?
Благодаря
vanya_an89 написа:Здравейте,днес на синът ми, на 6 години, му направиха изследване за гъбички на кожата, защото има бели петна. Не са гъбички. Докторката каза, че депигментация или витилиго. Изписа му Витикс гел и Елидел крем по веднъж дневно. Въпросът ми е трябва ли да има определени време между двете намазвания? Трябва ли да се почисти с нещо преди да се намаже с втория крем? 30 дни трябва да се мажат и двата крема, не е ли много дълъг период? Ще съм Ви благодарна, ако ми отговорите и на трите въпроса
vanya_an89 написа:Уместно ли е това лечение при непотвърдена диагноза витилиго и има ли някаква опасност от използването на кремове те, ако диагнозата едруга?
Назад към Kожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта