Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Зехтин с розмарин - ще помогне ли за сезонния косопад?

16 Фев 2015, 16:55

Това вече ми звучи като рецепта за спагети. Аз предпочитам маските с яйце, много добре влияят на косата:)

16 Фев 2015, 17:33

S_Milenska написа:Това вече ми звучи като рецепта за спагети. Аз предпочитам маските с яйце, много добре влияят на косата:)

И аз много обичам да използвам яйца в маските за коса, много добре ми влияе и става много лъскава косата :)

16 Фев 2015, 17:42

Не вярвам, че розмарина ще има толкова голям ефект, колкото по-скоро зехтина:)

16 Фев 2015, 18:52

Snejna написа:Не вярвам, че розмарина ще има толкова голям ефект, колкото по-скоро зехтина:)

Не знам дали ще е офикасно, но на мен лично ми звучи много вкусно! Представям си и с малко смлени ядки вътре! :lol: :lol: :lol:

16 Фев 2015, 19:19

rabotnata pchela написа:
Snejna написа:Не вярвам, че розмарина ще има толкова голям ефект, колкото по-скоро зехтина:)

Не знам дали ще е офикасно, но на мен лично ми звучи много вкусно! Представям си и с малко смлени ядки вътре! :lol: :lol: :lol:

хахаха там вече нещата отиват към други качества и за други функции да подобряваш.
Аз съм много доволна от маските със зехтин, за розмарина нищо не мога да кажа, но яйце, зехтин, оцет, резултатите са изумителни!

Купували ли сте сапун от зехтин, как се отрази на кожата ви?

27 Фев 2015, 12:59

Кожата ми е от известно време на сам се държи странно. Става чувствителна и се дразни от най-обикновени неща, като душ гелът, който съм използвала поне половин година! :o

Реших да проверя дали няма някакво друго решение, тъй като всички сапуни и душ гелове, които опитвам до сега уж за чувствителна кожа, отново не ми се отразяват добре. :evil: Реших да не се доверявам току-така и реших да си купувам възможно по-натурална козметика! :idea: :idea: :idea:

Открих един сапун от чист зехтин, който не зная как може да се отрази на кожата ми, направо ме е страх да си помисля, камо ли да изпробвам.
olive-oil-and-soap.jpg
olive-oil-and-soap.jpg (6.91 KiB) Прегледано 2289 пъти
Много ми се иска да науча повече за тези сапуни, независимо дали са от зехтин или друго натурално масло, :? как действат и дали свойствата, за които пишат наистина действат по този начин! :roll:

Знаете, че по принцип твърдите сапуни оставят едни неприятни следи след отмиване и се виждат добре по мивката, :idea: например, дали и тези са по същия начин, какво се случва след като ги отмиете? :?: :!:

Re: Купували ли сте сапун от зехтин, как се отрази на кожата ви?

27 Фев 2015, 13:03

Много мразя тези твърдите сапуни, родих се, когато се появиха душ-гелчетата, много се надявам да помагат, но не бих се къпала с такъв!

27 Фев 2015, 13:06

Купувала съм и съм ползвала такъв с натурален зехтин, наистина много добре ми се отрази и на мен и на по-голямото дете ;) :idea:

27 Фев 2015, 13:08

Задължително трябва да опитам с този сапун и моята кожа стана такава, но след като използвах някакъв гаден душ-гел, имам чувство, че ме повреди завинаги тая отрова! :evil: :evil:

27 Фев 2015, 13:10

Не бих го пробвала аз, зехтина е за ядене, има по магазините за козметика достатъчно сапуни, а като ти е чувствителна кожата се намажи с мас. :!:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19