Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вярвате ли, че има някои храни, които ако консумираме всеки ден ще можем да избегнем лекарския кабинет?

05 Мар 2015, 13:05

Едва ли някой може да каже, да, щях да се разболея, изядох 3 ябълки, два моркова с един лимон и не се разболях, въпреки че доста хора си втълпяват такива неща и точно това е нещото, което им помага да останат здрави! ;)

Re: Вярвате ли, че има някои храни, които ако консумираме всеки ден ще можем да избегнем лекарския кабинет?

05 Мар 2015, 13:09

Не е точно така, след като има медицинско обяснение за съдържанието на еди-какво си и еди-що си точно в ябълките и лимоните, което предпазва от различни заболявания, така че не е само

05 Мар 2015, 13:23

Чувала съм приказката " Една ябълка на ден държи лекаря далече от мен" :mrgreen:

05 Мар 2015, 13:55

silver933 написа:Чувал съм приказката " Една ябълка на ден държи лекаря далече от мен" :mrgreen:

Не е само до ябълките, има храни, които ни помагат да бъдем по-здрави, но това не значи, че едва ли не няма да се разболеем от нищо и това е гарантирано.

05 Мар 2015, 14:13

Има доста такива храни - джинджифил, лимон, зехтин! Това са царете на здравето :)

05 Мар 2015, 14:45

Не вярвам много в тези неща, според мен здравето не се гарантира точно от определени храни, а от цялостното ни хапване.

09 Мар 2015, 13:25

Мисля, че биха помогнали, но чак пък да е 100% гаранция, че няма да се разболеем е доста смешно твърдение. ;)

10 Мар 2015, 17:31

Чак пък толкова не вярвам, има храни, които биха ни помогнали да имам крепко здраве, но не и да ни гарантира чудеса направо :)

10 Мар 2015, 17:52

То това е цялостна съвкупност, все пак ако ядеш по 3 ябълки на ден няма да станеш кой знае колко здрав, ако през останалото време ядеш салам и бял хляб нали...

Знаете ли рецептата за приготвяне на кремче от невен и зехтин?

13 Мар 2015, 11:41

Привет!
Дупето на малката пак е подсечено и понеже използвахме вече няколко различни кремчета, които не ни оставиха много доволни, :( реших да се обърна към народната медицина. :idea:

Реших да направя кремче от невен и зехтин, което знам, че действа много добре при рани, изгаряния, хидратира добре, а и при подсичане съм чувала, че дава добри резултати. :idea: :idea: Потърсих в интернет, но понеже открих няколко различни рецепти и пропорции за приготвяне на кремче от невен и зехтин, реших да се допитам до вас. Открих и снимка, на която приготвеното изглежда доста приятно,
il_.jpg
il_.jpg (21.21 KiB) Прегледано 2821 пъти
но за да стане на кремче си мисля, че трябва освен зехтина и невена да се добави и пчелен восък или нещо друго, което да втвърди самата консистенция :roll:

Предполагам ще ми предложите изпитана рецепта за кремче от невен и зехтин, затова ще ви се доверя, с нетърпение очакваме рецепта, та веднъж и завинаги да се приключи с това подсечено дупе :!:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19