Bass написа:Отиваш в районното и пишеш жалба, че ти е отраднат портфейла с всичката информация вътре. Звъниш в банката да ти блокират картите и после отиваш и палиш свещ да не стане мизерия. Няма как да си защитиш инфото. То, за да ти направят мизерия, вече и документ не трябва. Ей го, ако влезеш в сайта на търговския регистър, всички документи на фирмите (с включени ЕГН-та и не знам си какво на собственици) са публични и достъпни за сваляне. Сиреч, цялата история с личната карта, освен ако не е за разпознаването ти, ако те намерят като труп някъде, се обезмисля.
qwerryyy написа:Bass написа:Отиваш в районното и пишеш жалба, че ти е отраднат портфейла с всичката информация вътре. Звъниш в банката да ти блокират картите и после отиваш и палиш свещ да не стане мизерия. Няма как да си защитиш инфото. То, за да ти направят мизерия, вече и документ не трябва. Ей го, ако влезеш в сайта на търговския регистър, всички документи на фирмите (с включени ЕГН-та и не знам си какво на собственици) са публични и достъпни за сваляне. Сиреч, цялата история с личната карта, освен ако не е за разпознаването ти, ако те намерят като труп някъде, се обезмисля.
![]()
![]()
Ужас! Мога само да се радвам, че няма какво да ми вземат ако ми откраднат личната карта, та дано да не се намеря труп някъде.
Pipilota написа:Аз се учудвам на простотията на хората в магазините, бе не виждаш ли, че тоя човек на картата не е същия, дори общи черти може да нямат, голяма е простотия това!
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта