С какво да мажа спуканите капиляри по краката си?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: С какво да мажа спуканите капиляри по краката си?

Мнениеот niya_mazova » 10 Ное 2016, 12:22

nefertiti написа:
zheleva212 написа:Нямаше ли някаква процедура, с която ги третираха спуканите капиляри? Премахване с лазер?

И с ултразвук също се премахват. Когато си махах липома в скин системс, докато чаках си говорих с една жена, която си беше третирала капиляри. Тя казваше, че с ултразвук не било неприятно усещането, както при лазер.

Жената щом и на двата вида процедури се е подлагала, значи нещо не е доволна от едната. Като се подложи човек на такова нещо, дали вече не се появяват капилярите или се махат само наличните?
niya_mazova

Мнениеот Malina » 29 Ное 2016, 13:02

Мажеш ли се с нещо, сега забелязвам, че и аз имам и искам да сe Опитам да ги "поправя" докато не са станали много, макар че ми се струва невъзможно. :roll:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот lini_leni » 29 Ное 2016, 14:51

niya_mazova написа:
nefertiti написа:
zheleva212 написа:Нямаше ли някаква процедура, с която ги третираха спуканите капиляри? Премахване с лазер?

И с ултразвук също се премахват. Когато си махах липома в скин системс, докато чаках си говорих с една жена, която си беше третирала капиляри. Тя казваше, че с ултразвук не било неприятно усещането, както при лазер.

С лазер боли и той е за по-дълбоките капиляри, а не за повърхностните.
Иначе с мазането с домашни средства не знам доколко помага. Чувала съм за мазане с оцет, със смлян чесън, портокал и зехтин.
lini_leni

Мнениеот nefertiti » 29 Ное 2016, 15:06

niya_mazova написа:
nefertiti написа:

Жената щом и на двата вида процедури се е подлагала, значи нещо не е доволна от едната. Като се подложи човек на такова нещо, дали вече не се появяват капилярите или се махат само наличните?

Не каза да е била недоволна от другото, а просто, че в миналото си е махала капиляр на крака с лазер и било различно усещане. Сега третираше по лицето с ултразвук и беше доволна.
nefertiti

Мнениеот Jully » 29 Ное 2016, 17:17

Roseliane на Uriage съм използвала за спукани капиляри по препоръка на дерматолог.
Аватар
Jully

Мнениеот penelopa » 29 Ное 2016, 23:51

Ако по краката някак можеш да ги скриеш, то по лицето са много притеснителни и допълнително неприятни. Все едно си някой пияница, такава асоциация има.
penelopa

Мнениеот nefertiti » 09 Дек 2016, 11:49

По лицето можеш да ги криеш с пудра и фондьотен, но постоянното им ползване пък поражда после по-често да мислиш как да почистваш кожата и порите..
nefertiti

Мнениеот dejavu » 09 Дек 2016, 12:30

Едното поражда другото, затова по-добре една консултация с дерматолог и веднъж завинаги /ако е възможно/се отърваваш от тях с някоя модерна процедура.
dejavu

Мнениеот nefertiti » 12 Дек 2016, 18:10

Съгласна съм. Никой не иска да има видими петна, капиляри или други натрапчиви неща, особено по лицето. Когато търсех къде да ми махнат липом от челото, все това ми беше притеснението- да е при доктор, който ще ми направи естетичен разрез, за да не личи после белег.
nefertiti

Мнениеот fairy » 13 Дек 2016, 11:49

Май с мазане не става нищо, ами най-добре при една опитна козметичка, която с една игличка, по която тече ток, да ги премахне и да свърши работата.
fairy

Предишна

Назад към Общи здравни теми