Lisandra написа:Щом е доволна, сигурно им се радва, въпреки че зависи как те работят. Някой беше писал, че се ходи ако имаш нужда от ретуш.
Какво е ретуш? Това не беше ли при перманентния грим?
Lisandra написа:Щом е доволна, сигурно им се радва, въпреки че зависи как те работят. Някой беше писал, че се ходи ако имаш нужда от ретуш.
fairy написа:Lisandra написа:Щом е доволна, сигурно им се радва, въпреки че зависи как те работят. Някой беше писал, че се ходи ако имаш нужда от ретуш.
Pacienti написа:fairy написа:Lisandra написа:Щом е доволна, сигурно им се радва, въпреки че зависи как те работят. Някой беше писал, че се ходи ако имаш нужда от ретуш.
Ретуш може да има и при ботокс и при филъри, представлява корекция, защото реалният резултат се забелязва след известен период от време и може да се наложи корекция.
Yarost написа:Ааа, доволно им се радвам :)) . Нямаше нужда от нищо повече след поставянето на филъра. Наистина, докторката каза, че след около две седмици, ако има нещо неравно или нещо ме притеснява, се прави такъв ретуш. Но всичко си е супер!
Neven498 написа:Pacienti написа:Ретуш може да има и при ботокс и при филъри, представлява корекция, защото реалният резултат се забелязва след известен период от време и може да се наложи корекция.
За тази корекция пак още ли плащаш?
Pacienti написа:Neven498 написа:Pacienti написа:Ретуш може да има и при ботокс и при филъри, представлява корекция, защото реалният резултат се забелязва след известен период от време и може да се наложи корекция.
За тази корекция пак още ли плащаш?
Не знам как е при другите, моята докторка не взима допълнително пари, примерно ампулата може да я сложи на 2-3 пъти, за което не се плаща, с ботокса е по същия начин, обажда се няколко дни след процедурата и задължително записва час за 14 ден, за да прецени ефекта и дали има нужда от още количество или поправка.
Lisandra написа:Момичета, лятото дойде и май малко съм закъсняла, но да попитам как борите целулита?
Ако може за морето да се пооправя...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта