Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот fairy » 12 Май 2016, 10:48

Lisandra написа:Щом е доволна, сигурно им се радва, въпреки че зависи как те работят. Някой беше писал, че се ходи ако имаш нужда от ретуш. :roll:

Какво е ретуш? Това не беше ли при перманентния грим?
fairy

Мнениеот Pacienti » 12 Май 2016, 14:07

fairy написа:
Lisandra написа:Щом е доволна, сигурно им се радва, въпреки че зависи как те работят. Някой беше писал, че се ходи ако имаш нужда от ретуш. :roll:

Ретуш може да има и при ботокс и при филъри, представлява корекция, защото реалният резултат се забелязва след известен период от време и може да се наложи корекция.
Pacienti

Мнениеот Yarost » 12 Май 2016, 18:00

Ааа, доволно им се радвам :)) . Нямаше нужда от нищо повече след поставянето на филъра. Наистина, докторката каза, че след около две седмици, ако има нещо неравно или нещо ме притеснява, се прави такъв ретуш. Но всичко си е супер!
Yarost

Мнениеот Neven498 » 13 Май 2016, 15:06

Pacienti написа:
fairy написа:

Ретуш може да има и при ботокс и при филъри, представлява корекция, защото реалният резултат се забелязва след известен период от време и може да се наложи корекция.

За тази корекция пак още ли плащаш?
Аватар
Neven498

Мнениеот Leonora » 20 Май 2016, 10:54

Yarost написа:Ааа, доволно им се радвам :)) . Нямаше нужда от нищо повече след поставянето на филъра. Наистина, докторката каза, че след около две седмици, ако има нещо неравно или нещо ме притеснява, се прави такъв ретуш. Но всичко си е супер!

Това да се чува! Че човек като си прави такива неща все има притеснения дали после ще се хареса :))
Аватар
Leonora

Мнениеот Pacienti » 20 Май 2016, 15:32

Neven498 написа:
Pacienti написа:Ретуш може да има и при ботокс и при филъри, представлява корекция, защото реалният резултат се забелязва след известен период от време и може да се наложи корекция.

Не знам как е при другите, моята докторка не взима допълнително пари, примерно ампулата може да я сложи на 2-3 пъти, за което не се плаща, с ботокса е по същия начин, обажда се няколко дни след процедурата и задължително записва час за 14 ден, за да прецени ефекта и дали има нужда от още количество или поправка.
Pacienti

Мнениеот tinkerbell » 26 Май 2016, 10:33

Pacienti написа:
Neven498 написа:
Pacienti написа:Ретуш може да има и при ботокс и при филъри, представлява корекция, защото реалният резултат се забелязва след известен период от време и може да се наложи корекция.

Не знам как е при другите, моята докторка не взима допълнително пари, примерно ампулата може да я сложи на 2-3 пъти, за което не се плаща, с ботокса е по същия начин, обажда се няколко дни след процедурата и задължително записва час за 14 ден, за да прецени ефекта и дали има нужда от още количество или поправка.

Защо на 2-3 пъти? Не е ли по-добре да си се сложи един път и готово?
Аватар
tinkerbell

Мнениеот Lisandra » 27 Май 2016, 14:10

Момичета, лятото дойде и май малко съм закъсняла, но да попитам как борите целулита?
Ако може за морето да се пооправя... :roll:
Lisandra

Мнениеот YoLindi » 31 Май 2016, 12:08

Lisandra написа:Момичета, лятото дойде и май малко съм закъсняла, но да попитам как борите целулита?
Ако може за морето да се пооправя... :roll:

Наистина е малко късничко. За мен най-добрата терапия и съчетаването на ядене на повече зеленчуци, плодове и фибри с третирането всеки ден на кожата с качествени продукти. За второто аз си масажирам краката с един крем на основата на розмарин. Не ми е толкова тежко положението и не съм прибягвала към естетични процедури при специалист.
YoLindi

Мнениеот Leonora » 01 Юни 2016, 11:24

Lisandra , хаха и аз така, сега почвам да се оглеждам и да се вайкам :)) при всички случай комбинация от неща и надали има време до плажа да сме като нови. За здравословното хранене и движение е ясно, то е винаги за всичко. Но за махане изцяло на целулита трябва и някаква терапия, примено мезотерапия + масажи с терапевт или лазерна липосукция + масажи. Козметиката е само бонус подпомагащ другите неща, но знам, че е важен начина на нанасянето.
Аватар
Leonora

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим