Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот zagrijena » 27 Апр 2016, 10:47

Yarost написа:Има логика с това за автоимунните. Иначе човешкото тяло нали си произвежда и естествен хиалурон, не става дума за някаква синтетична добавка.

Хиалуроновата киселина е основна съставка на нашата кожа. Слънчевите изгаряния намаляват произвеждането й, така че внимавайте с тях. А времето за печене наближава :lol: .
zagrijena

Мнениеот Tinki » 27 Апр 2016, 15:15

Neven498 написа:
pavleta написа:Аз имам едни ситни бръчици около устата. Това подходяща процедура ли е в този случай? А колко време е действието на филъра?

Pacienti написа:Да, подходяща е, моята лекарка казва, че първите признаци на остаряване започват да се проявяват именно при устните:
http://www.drkaliasheva.com/services/hi ... -v-ustnite

По въпроса за времето е индивидуален процес защото всеки абсорбира хиалурона различно, принципно от 4 до 6 месеца.

За времето от организма на човека ли само зависи? или има значение от видове филъри?

Мисля, че има голямо значение и филъра. Заради съпътстващите компоненти във формулата.
Tinki

Мнениеот Neven498 » 28 Апр 2016, 13:45

Това значи ли, че ти се налага и да избираш от из между "асортименти"? Много сложно така.
Аватар
Neven498

Мнениеот Leonora » 03 Май 2016, 15:51

Neven498 написа:Това значи ли, че ти се налага и да избираш от из между "асортименти"? Много сложно така.

То това е част от работата на добрия доктор- да знае кой тип филър е подходящ за теб, да разгледате и обсъдите варианти, да ти обясни и после, разбира се, да ти го нанесе правилно за да седи естествено.
Аватар
Leonora

Мнениеот mimeto90 » 03 Май 2016, 16:22

Leonora написа:
Neven498 написа:Това значи ли, че ти се налага и да избираш от из между "асортименти"? Много сложно така.

То това е част от работата на добрия доктор- да знае кой тип филър е подходящ за теб, да разгледате и обсъдите варианти, да ти обясни и после, разбира се, да ти го нанесе правилно за да седи естествено.

Е, ти ако тръгнеш да си избираш филър, дали ще уцелиш точния като за теб? Докторът трябва да си каже думата, няма ние да се правим на доктори, защо ни взимат парите тогава? :mrgreen:
mimeto90

Мнениеот Leonora » 04 Май 2016, 11:48

За съжаление има голяма разлика между подходите на различните доктори в такива ситуации. Някои от вратата си те мятат на стола и гледат на всяка цена да ти направят процедурата, за която си отишъл.
Аз съм доволна, че опитът ми при дерматолога е точно обратното. Специално за такива неща, дето директно нанасят корекции е толкова важно да можеш да получиш и съвет.
Аватар
Leonora

Мнениеот donni » 04 Май 2016, 12:43

Тези, които гледат само да ти вземат парите и да ти направят процедура са ясни. Имаш, нямаш нужда - така ще те убеди, че лягаш под ножа му. Такива са кожодери, а не гледат с грижа за пациента.
donni

Мнениеот Yarost » 09 Май 2016, 15:03

Аз съм долна и в това отношение. Докторката беше много внимателна. Първо имахме преглед и подробен разговор . Казах си какво си представям, посъветва ме какво точно ще отива на моето лице и чак тогава почнахме с процедурата.
Yarost

Мнениеот Leonora » 11 Май 2016, 15:17

Yarost ти някакви контролни прегледи сега трябва ли да правиш или вече само да им се радваш на устните :))
Аватар
Leonora

Мнениеот Lisandra » 11 Май 2016, 16:48

Щом е доволна, сигурно им се радва, въпреки че зависи как те работят. Някой беше писал, че се ходи ако имаш нужда от ретуш. :roll:
Lisandra

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим