Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Pacienti » 01 Апр 2016, 16:25

tinkerbell написа:
Pacienti написа: Neven498, индивидуално е, аз ходя при д-р Каляшева и тя прецени, че два пилинга са достатъчни в моя случай, ето и нейна статия по въпроса, която ще ти е полезна:
http://www.drkaliasheva.com/services/himichen-piling

Gorica да каже тя на колко се е подложила.

значи ли, че колкото по-дълбок е пилинга, толкова по-малко процедури са нужни? Т.е., ако реша да си правя, мога ли да искам вместо няколко повърхностни, да направим един дълбок?

Не, не значи.
Pacienti

Мнениеот Tinki » 06 Апр 2016, 10:36

Момичета, дето си правите пилинг сега. Имайте предвид това ярко слънце, дето така хубаво ни изненадва тези дни. Трябва да сте много стриктни в ползването на слънцезащитните кремове.
Tinki

Мнениеот Kaya » 06 Апр 2016, 11:08

Tinki написа:Момичета, дето си правите пилинг сега. Имайте предвид това ярко слънце, дето така хубаво ни изненадва тези дни. Трябва да сте много стриктни в ползването на слънцезащитните кремове.

Аз използвам слънцезащитни кремове дори и през зимата. :) Ето го моя крем, който нанасям преди всяко излизане: http://apteka.framar.bg/30020871/%D1%83 ... %BC%D0%BB-
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Neven498 » 07 Апр 2016, 11:41

Ох, да. Май тази година си започва от сега лятното слънце. Сега се двоумя, дали сега или да отлагам за есента пилинга. Ама ми се иска някак да поосфежа фейса.
Kaya кремчето изглежда добре, какъв фактор се води?
Pacienti казваш при теб са били 2 процедури. С по колко време между тях бяха?
Аватар
Neven498

Мнениеот mamina » 07 Апр 2016, 12:00

Kaya написа:
Tinki написа:Момичета, дето си правите пилинг сега. Имайте предвид това ярко слънце, дето така хубаво ни изненадва тези дни. Трябва да сте много стриктни в ползването на слънцезащитните кремове.

Аз използвам слънцезащитни кремове дори и през зимата. :) Ето го моя крем, който нанасям преди всяко излизане: http://apteka.framar.bg/30020871/%D1%83 ... %BC%D0%BB-

На повечето кремове и мазила пише, че имат UV защита. Аз разчитам на това и не си купувам специални слънцезащитни кремове, само като съм на плаж тогава ползвам. Не знам дали е достатъчно това.
mamina

Мнениеот Yarost » 08 Апр 2016, 10:58

Дами, наканих се, намерих си оферта, в понеделник отивам да разкрасявам устни!

mamina За лятото кремовете за лице е по-добре да са с максимална слънцезащита. Указаното само с UV защита, без да знаеш колко точно пази, да не те подведе? Аз съм изгаряла така.
Yarost

Мнениеот fawla » 08 Апр 2016, 11:03

mamina написа:
Kaya написа:

На повечето кремове и мазила пише, че имат UV защита. Аз разчитам на това и не си купувам специални слънцезащитни кремове, само като съм на плаж тогава ползвам. Не знам дали е достатъчно това.

Мисля, че е задължително да имат защитен фактор, който да бъде дори по-висок. Обикновените кремове не могат да ти гарантират, че ще те пазят.
Аватар
fawla

Мнениеот Gorica23 » 15 Апр 2016, 17:35

Yarost написа:Дами, наканих се, намерих си оферта, в понеделник отивам да разкрасявам устни!

mamina За лятото кремовете за лице е по-добре да са с максимална слънцезащита. Указаното само с UV защита, без да знаеш колко точно пази, да не те подведе? Аз съм изгаряла така.

Какво стана, пухкави ли са устните вече, доволна ли си?
Gorica23

Мнениеот Yarost » 18 Апр 2016, 10:37

Пухкави ли :lol:? хаха. Още ми е едно такова, ентусиазирано, от промяната. Не бих казала пухкави, не съм като ужилена от пчела :) По-скоро са оформени, доволна съм! То трябва да мине още малко време, докато си се намести до окончателния вид, но мисля, че всичко си изглежда много добре. Не беше страшно :wink:
Yarost

Мнениеот balsam » 18 Апр 2016, 10:48

Yarost написа:Пухкави ли :lol:? хаха. Още ми е едно такова, ентусиазирано, от промяната. Не бих казала пухкави, не съм като ужилена от пчела :) По-скоро са оформени, доволна съм! То трябва да мине още малко време, докато си се намести до окончателния вид, но мисля, че всичко си изглежда много добре. Не беше страшно :wink:

С какво ги разкраси? Колко време трябва да мине докато получат окончателния си вид?
balsam

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим