Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

01 Апр 2016, 16:25

tinkerbell написа:
Pacienti написа: Neven498, индивидуално е, аз ходя при д-р Каляшева и тя прецени, че два пилинга са достатъчни в моя случай, ето и нейна статия по въпроса, която ще ти е полезна:
http://www.drkaliasheva.com/services/himichen-piling

Gorica да каже тя на колко се е подложила.

значи ли, че колкото по-дълбок е пилинга, толкова по-малко процедури са нужни? Т.е., ако реша да си правя, мога ли да искам вместо няколко повърхностни, да направим един дълбок?

Не, не значи.

06 Апр 2016, 10:36

Момичета, дето си правите пилинг сега. Имайте предвид това ярко слънце, дето така хубаво ни изненадва тези дни. Трябва да сте много стриктни в ползването на слънцезащитните кремове.

06 Апр 2016, 11:08

Tinki написа:Момичета, дето си правите пилинг сега. Имайте предвид това ярко слънце, дето така хубаво ни изненадва тези дни. Трябва да сте много стриктни в ползването на слънцезащитните кремове.

Аз използвам слънцезащитни кремове дори и през зимата. :) Ето го моя крем, който нанасям преди всяко излизане: http://apteka.framar.bg/30020871/%D1%83 ... %BC%D0%BB-

07 Апр 2016, 11:41

Ох, да. Май тази година си започва от сега лятното слънце. Сега се двоумя, дали сега или да отлагам за есента пилинга. Ама ми се иска някак да поосфежа фейса.
Kaya кремчето изглежда добре, какъв фактор се води?
Pacienti казваш при теб са били 2 процедури. С по колко време между тях бяха?

07 Апр 2016, 12:00

Kaya написа:
Tinki написа:Момичета, дето си правите пилинг сега. Имайте предвид това ярко слънце, дето така хубаво ни изненадва тези дни. Трябва да сте много стриктни в ползването на слънцезащитните кремове.

Аз използвам слънцезащитни кремове дори и през зимата. :) Ето го моя крем, който нанасям преди всяко излизане: http://apteka.framar.bg/30020871/%D1%83 ... %BC%D0%BB-

На повечето кремове и мазила пише, че имат UV защита. Аз разчитам на това и не си купувам специални слънцезащитни кремове, само като съм на плаж тогава ползвам. Не знам дали е достатъчно това.

08 Апр 2016, 10:58

Дами, наканих се, намерих си оферта, в понеделник отивам да разкрасявам устни!

mamina За лятото кремовете за лице е по-добре да са с максимална слънцезащита. Указаното само с UV защита, без да знаеш колко точно пази, да не те подведе? Аз съм изгаряла така.

08 Апр 2016, 11:03

mamina написа:
Kaya написа:

На повечето кремове и мазила пише, че имат UV защита. Аз разчитам на това и не си купувам специални слънцезащитни кремове, само като съм на плаж тогава ползвам. Не знам дали е достатъчно това.

Мисля, че е задължително да имат защитен фактор, който да бъде дори по-висок. Обикновените кремове не могат да ти гарантират, че ще те пазят.

15 Апр 2016, 17:35

Yarost написа:Дами, наканих се, намерих си оферта, в понеделник отивам да разкрасявам устни!

mamina За лятото кремовете за лице е по-добре да са с максимална слънцезащита. Указаното само с UV защита, без да знаеш колко точно пази, да не те подведе? Аз съм изгаряла така.

Какво стана, пухкави ли са устните вече, доволна ли си?

18 Апр 2016, 10:37

Пухкави ли :lol:? хаха. Още ми е едно такова, ентусиазирано, от промяната. Не бих казала пухкави, не съм като ужилена от пчела :) По-скоро са оформени, доволна съм! То трябва да мине още малко време, докато си се намести до окончателния вид, но мисля, че всичко си изглежда много добре. Не беше страшно :wink:

18 Апр 2016, 10:48

Yarost написа:Пухкави ли :lol:? хаха. Още ми е едно такова, ентусиазирано, от промяната. Не бих казала пухкави, не съм като ужилена от пчела :) По-скоро са оформени, доволна съм! То трябва да мине още малко време, докато си се намести до окончателния вид, но мисля, че всичко си изглежда много добре. Не беше страшно :wink:

С какво ги разкраси? Колко време трябва да мине докато получат окончателния си вид?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 112