Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Leonora » 23 Фев 2016, 17:15

Neven498 написа:Leonora, присъдинявам се към мнението, добро решение за среща с д-р Каляшева. Очакваме да споделиш отзиви от процедурата!!!

Разбира се, че ще споделя и аз опит :)
Аватар
Leonora

Мнениеот tinkerbell » 24 Фев 2016, 17:44

Leonora написа:
Neven498 написа:Leonora, присъдинявам се към мнението, добро решение за среща с д-р Каляшева. Очакваме да споделиш отзиви от процедурата!!!

Че отиваш при д-р Каляшева го разбрах, ама не разбрах сега мезотерапия на лице или на коса ще си правиш?
Аватар
tinkerbell

Мнениеот Leonora » 25 Фев 2016, 15:43

tinkerbell написа:
Leonora написа:

Че отиваш при д-р Каляшева го разбрах, ама не разбрах сега мезотерапия на лице или на коса ще си правиш?

Лице, лице. Поне за сега само лице :wink:
За косата заговорих, понеже докато разглеждах страницата на доктор Каляшева, ми направи впечатление, че се прилага и такава. Просто не знаех.
Аватар
Leonora

Мнениеот Lisandra » 26 Фев 2016, 15:31

Leonora, каква мезотерапия избрахте и кога смяташ да почнеш, че нали искаше да си бомба за рождения ден?
Lisandra

Мнениеот Yarost » 29 Фев 2016, 13:10

Здравейте момичета! Виждам, че активно се разкрасявате :) Аз също съм в отбора!!! Само че, ще си правя устни. Решила съм да пробвам с филър, както е модерно. Чета разни неща из нета и не виждам, да има нещо притеснително за процедурата. Някой може ли да каже някоя препоръка от личен опит, нещо което да имам предвид, преди да ида?
Yarost

Мнениеот Leonora » 29 Фев 2016, 17:11

Lisandra , aз си бях решила, че съм за колагенова, но след прегледа се оказа, че по-подходящо за мен ще е хиалуронова мезотерапия. Така ще решим проблема с хидратацията, а после ще ми каже и каква по-подходяща козметика да си ползвам в ежедневието. Че аз май и там не съм много наясно кое е за мен.
Аватар
Leonora

Мнениеот Neven498 » 01 Мар 2016, 14:32

Честита Баба Марта, браво момичета, дойде пролетта и вие сте се заели да разцъфтите !!!

Yarost, ти щото е модерно ли искаш да пробваш или смяташ, че ти е необходимо?

Leonora, чудесно е, че освен процедурата, дето правиш, специалист ще ти препоръча каква козметика точно да ползваш. Аз, колкото и да чета по опаковката индикациите за тип кожа, възраст, все си имам едно на ум дали правилно преценявам и се успокоявам, че ако е по-скъпичко със сигурност има добър ефект. Между другото, там дали може да се отиде на консултация само по такъв въпрос? Да разбереш каква козметика да избираш?
Аватар
Neven498

Мнениеот svetlozara » 01 Мар 2016, 15:40

Добре де, какъв дерматолог трябва да се посети, обикновен специалист или такъв, който задължително предлага и козметични услуги,за да ти обърне внимание и да те консултира за естетичните неща, а не здравословен проблем?
svetlozara

Мнениеот Leonora » 01 Мар 2016, 18:18

svetlozara написа:Добре де, какъв дерматолог трябва да се посети, обикновен специалист или такъв, който задължително предлага и козметични услуги,за да ти обърне внимание и да те консултира за естетичните неща, а не здравословен проблем?

Ако искаш консултация за естетични неща, според мен най-добре да се ориентираш към дерматолог, който има отношение и към естетичната дерматология. Един по-общо образован дерматолог ще може да те насочи за по-общи неща. Ако ти трябва за естетично, търсиш опитен в това:)
Аватар
Leonora

Мнениеот Yarost » 02 Мар 2016, 13:44

Neven498 неее, не защото е модерно да се правят устни. Под модерно имах предвид процедурата с филър като метод. Обожавам оформени устни, почнах да си купувам червила и гланцове тип обемен ефект, 3Д ефект и повече се харесвам с по-подчертани. Ама все с червило е неудобно и реших, че искам да се подложа на процедура. Даже имаше тук някъде из форума и линкче за изгоден ваучер и сега го търся къде беше.
Yarost

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим