Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
23 Фев 2016, 17:15
Neven498 написа:Leonora, присъдинявам се към мнението, добро решение за среща с д-р Каляшева. Очакваме да споделиш отзиви от процедурата!!!
Разбира се, че ще споделя и аз опит :)
24 Фев 2016, 17:44
Leonora написа:Neven498 написа:Leonora, присъдинявам се към мнението, добро решение за среща с д-р Каляшева. Очакваме да споделиш отзиви от процедурата!!!
Че отиваш при д-р Каляшева го разбрах, ама не разбрах сега мезотерапия на лице или на коса ще си правиш?
25 Фев 2016, 15:43
tinkerbell написа:Leonora написа:Neven498 написа:Leonora, присъдинявам се към мнението, добро решение за среща с д-р Каляшева. Очакваме да споделиш отзиви от процедурата!!!
Че отиваш при д-р Каляшева го разбрах, ама не разбрах сега мезотерапия на лице или на коса ще си правиш?
Лице, лице. Поне за сега само лице
За косата заговорих, понеже докато разглеждах страницата на доктор Каляшева, ми направи впечатление, че се прилага и такава. Просто не знаех.
26 Фев 2016, 15:31
Leonora, каква мезотерапия избрахте и кога смяташ да почнеш, че нали искаше да си бомба за рождения ден?
29 Фев 2016, 13:10
Здравейте момичета! Виждам, че активно се разкрасявате :) Аз също съм в отбора!!! Само че, ще си правя устни. Решила съм да пробвам с филър, както е модерно. Чета разни неща из нета и не виждам, да има нещо притеснително за процедурата. Някой може ли да каже някоя препоръка от личен опит, нещо което да имам предвид, преди да ида?
29 Фев 2016, 17:11
Lisandra , aз си бях решила, че съм за колагенова, но след прегледа се оказа, че по-подходящо за мен ще е хиалуронова мезотерапия. Така ще решим проблема с хидратацията, а после ще ми каже и каква по-подходяща козметика да си ползвам в ежедневието. Че аз май и там не съм много наясно кое е за мен.
01 Мар 2016, 14:32
Честита Баба Марта, браво момичета, дойде пролетта и вие сте се заели да разцъфтите !!!
Yarost, ти щото е модерно ли искаш да пробваш или смяташ, че ти е необходимо?
Leonora, чудесно е, че освен процедурата, дето правиш, специалист ще ти препоръча каква козметика точно да ползваш. Аз, колкото и да чета по опаковката индикациите за тип кожа, възраст, все си имам едно на ум дали правилно преценявам и се успокоявам, че ако е по-скъпичко със сигурност има добър ефект. Между другото, там дали може да се отиде на консултация само по такъв въпрос? Да разбереш каква козметика да избираш?
01 Мар 2016, 15:40
Добре де, какъв дерматолог трябва да се посети, обикновен специалист или такъв, който задължително предлага и козметични услуги,за да ти обърне внимание и да те консултира за естетичните неща, а не здравословен проблем?
01 Мар 2016, 18:18
svetlozara написа:Добре де, какъв дерматолог трябва да се посети, обикновен специалист или такъв, който задължително предлага и козметични услуги,за да ти обърне внимание и да те консултира за естетичните неща, а не здравословен проблем?
Ако искаш консултация за естетични неща, според мен най-добре да се ориентираш към дерматолог, който има отношение и към естетичната дерматология. Един по-общо образован дерматолог ще може да те насочи за по-общи неща. Ако ти трябва за естетично, търсиш опитен в това:)
02 Мар 2016, 13:44
Neven498 неее, не защото е модерно да се правят устни. Под модерно имах предвид процедурата с филър като метод. Обожавам оформени устни, почнах да си купувам червила и гланцове тип обемен ефект, 3Д ефект и повече се харесвам с по-подчертани. Ама все с червило е неудобно и реших, че искам да се подложа на процедура. Даже имаше тук някъде из форума и линкче за изгоден ваучер и сега го търся къде беше.