Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

Мнениеот Elica » 02 Мар 2016, 14:36

Yarost написа:Neven498 неее, не защото е модерно да се правят устни. Под модерно имах предвид процедурата с филър като метод. Обожавам оформени устни, почнах да си купувам червила и гланцове тип обемен ефект, 3Д ефект и повече се харесвам с по-подчертани. Ама все с червило е неудобно и реших, че искам да се подложа на процедура. Даже имаше тук някъде из форума и линкче за изгоден ваучер и сега го търся къде беше.

В темата със съпруга имаше преди няколко дни пуснат, можеш да потърсиш. :)
А устните добре ли изглеждат, аз също мисля да пробвам, но идеята за червило по-напред също е добра, за да се видя оформена. Препоръчай какво вземаш?
Аватар
Elica

Мнениеот Pacienti » 02 Мар 2016, 17:22

svetlozara написа:Добре де, какъв дерматолог трябва да се посети, обикновен специалист или такъв, който задължително предлага и козметични услуги,за да ти обърне внимание и да те консултира за естетичните неща, а не здравословен проблем?

Добрите естетични дерматолози са преди всичко добри дерматолози, такива, които ще те разпитат и за здравословното ти състояние, защото някои процедури не се прилагат при даден здравословен проблем. Значи обърни се към добър дерматолог с опит в естетичната медицина, който да има индивидуален подход.
Pacienti

Мнениеот Yarost » 07 Мар 2016, 12:37

Elica написа:
Yarost написа:Neven498 неее, не защото е модерно да се правят устни. Под модерно имах предвид процедурата с филър като метод. Обожавам оформени устни, почнах да си купувам червила и гланцове тип обемен ефект, 3Д ефект и повече се харесвам с по-подчертани. Ама все с червило е неудобно и реших, че искам да се подложа на процедура. Даже имаше тук някъде из форума и линкче за изгоден ваучер и сега го търся къде беше.

В темата със съпруга имаше преди няколко дни пуснат, можеш да потърсиш. :)
А устните добре ли изглеждат, аз също мисля да пробвам, но идеята за червило по-напред също е добра, за да се видя оформена. Препоръчай какво вземаш?

Ми тези дето създават ефект 3Д и дават обемен вид са на базата на колаген в съставките, усещаш едно леко затопляне за кратко, когато го нанесеш. За марки вече избор широк, избираш си според нюансите които ти допадат, както и според това дали са по-матови и по-гланцови. Но колкото и да се води дълготраен ефект, аз искам да пробвам с по-постоянен :).
А къде точно видя линкчето за офертата? Търсих по памет, но нещо ми убягва
Yarost

Мнениеот Neven498 » 12 Мар 2016, 11:52

Здравейте момичета! Leonora, как върви мезотарапията? Yarost, намери ли си офертата? Поразкажете малко, нали сме в дамски клуб :smile: .
Аз в момента съм се намазала с една маска за лице с хума. Маскирала съм се като костенурката нинджа и чакам да стане време да я отмия :) . Грейна слънце и взех да се оглеждам! Мисля да ходя на пилинг, че имам едни малки петънца още от лятото след морето. Ама трябва да видя дали да е обикновен козметичен или да е повърхностен химически.
Аватар
Neven498

Мнениеот Leonora » 15 Мар 2016, 17:31

Ами много добре. Имам още две да правя, но още след първата си има ефект. Няма го онова чувство за опъване и сухота. По-рано някой казваше за понаболяване и очаквах по-гадно усещане. Но не бих казала, че е нещо нетърпимо.
Аватар
Leonora

Мнениеот penelopa » 16 Мар 2016, 10:05

Leonora написа:Ами много добре. Имам още две да правя, но още след първата си има ефект. Няма го онова чувство за опъване и сухота. По-рано някой казваше за понаболяване и очаквах по-гадно усещане. Но не бих казала, че е нещо нетърпимо.

А има ли после видими промени като подуване, зачервяване и дали изчезват бързо ако има?
penelopa

Мнениеот Leonora » 16 Мар 2016, 12:16

Два-три дни след това имаш малко зачервяване и като леко подпухване, но нищо драстично. Докторката ме предупреди, че може да има и някакво усещане на лека болка при пипане, но аз не съм имала. Явно има лека ръка :)
Аватар
Leonora

Мнениеот Pacienti » 16 Мар 2016, 15:35

Neven498 написа:Здравейте момичета! Leonora, как върви мезотарапията? Yarost, намери ли си офертата? Поразкажете малко, нали сме в дамски клуб :smile: .
Аз в момента съм се намазала с една маска за лице с хума. Маскирала съм се като костенурката нинджа и чакам да стане време да я отмия :) . Грейна слънце и взех да се оглеждам! Мисля да ходя на пилинг, че имам едни малки петънца още от лятото след морето. Ама трябва да видя дали да е обикновен козметичен или да е повърхностен химически.

Невена, тези петна не ги третирай без да се консултираш с лекар. Само по лицето ли имаш промяна в пиментацията или и по тялото.
Pacienti

Мнениеот Neven498 » 17 Мар 2016, 14:01

На лицето са. Макар че имам едни други мънички по раменете. Но те, за сега, не ме притесняват. Мисля си, че те с времето май изчезват.
Аватар
Neven498

Мнениеот iwoni » 17 Мар 2016, 15:23

Neven498 написа:На лицето са. Макар че имам едни други мънички по раменете. Но те, за сега, не ме притесняват. Мисля си, че те с времето май изчезват.

Сигурно от слънцето ти се появяват. Да не са като алергична реакция от слънцето? Моя приятелка имаше такива по лицето и раменете, ту й се появяваха, ту изчезваха.
iwoni

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим