Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот annamaria » 19 Яну 2016, 10:11

Monika_Spasova написа:Интересно ми е тея жени не усещат ли, че са такива, това надали остава скрито. Никой не би казал, че е приятно жената да е красива и в същото време ароматизирана повече отколкото трябва.

не знам да ти кажа. ама явно е въпрос на лична хигиена и на усещане за това,че все пак е хубаво да се ходи на профилактичен преглед. има жени, които явно обичат разнообразния секс,но не обичат да ходят на прегледи. явно като си мислят,че мъжете ги предпочитат,остават с впечатление че и в интимно отношение всичко им е наред.Горките... :???:
annamaria

Мнениеот Pipilota » 19 Яну 2016, 10:32

A, мъжете, да не се лъжем секс не отказват, ако им е гнусно дават на бързо и чао. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот maminka » 19 Яну 2016, 10:43

Krum написа:И аз съм попадал на такива, гледаш ги умни, красиви, изпънати, приличат на прясно откъсната ябълка, а като стигнат нещата до леглото осъзнаваш, че ябълката отдавна е паднала от дървото и хич не е гот... :front:

казано честно не разбрах метафората ти, а ми стана интересно, да ти е паднала ябълката - какво се предполага?
maminka

Мнениеот annamaria » 20 Яну 2016, 12:25

Pipilota написа:A, мъжете, да не се лъжем секс не отказват, ако им е гнусно дават на бързо и чао. :mrgreen:

така си е. кой отърва,щом му се отдава възможност.ама после като си докарат проблем и те се чудят какво да правят. на мъжете пък им е два пъти по-трудно да отидат на доктор дерматолог или венеролог.
annamaria

Мнениеот annamaria » 20 Яну 2016, 12:28

maminka написа:
Krum написа:И аз съм попадал на такива, гледаш ги умни, красиви, изпънати, приличат на прясно откъсната ябълка, а като стигнат нещата до леглото осъзнаваш, че ябълката отдавна е паднала от дървото и хич не е гот... :front:

казано честно не разбрах метафората ти, а ми стана интересно, да ти е паднала ябълката - какво се предполага?

ами сигурно, че е натъртена и нищо не става от нея. :lol:
annamaria

Мнениеот dessiblond » 20 Яну 2016, 12:48

annamaria написа:
maminka написа:

ами сигурно, че е натъртена и нищо не става от нея. :lol:

Е, ти ако очакваш девственица... може и да си разочарован, но в противен случай няма как да очакваш друг развой! :lol: Паднала натъртена, червива, изгнила - много пък сте критични!
dessiblond

Мнениеот annamaria » 21 Яну 2016, 12:24

не е въпрос на критичност, а на оценка. много често '' опаковката'' лъже. гледаш го лъскаво хубаво,ама съдържането се е развалило. и най-лошото е,че подобни жени имат страхотно самочувствие за себе си.
annamaria

Мнениеот Mamacita » 21 Яну 2016, 14:22

annamaria написа:не е въпрос на критичност, а на оценка. много често '' опаковката'' лъже. гледаш го лъскаво хубаво,ама съдържането се е развалило. и най-лошото е,че подобни жени имат страхотно самочувствие за себе си.

Всъщност дори и да имаме досег до такива, то те няма как да ни занимаят, нали, просто няма смисъл да им се отдава кой знае какво значение!
Mamacita

Мнениеот Elica » 21 Яну 2016, 16:16

Колкото и да го въртим, ако не се грижиш за интимното си здраве, най-малкото, ако не полагаш достатъчна хигиена, означаваща вземане на интимен душ веднъж поне дневно, то няма как да се разнасят приятни миризми от близко. :) Мъжете не са толкова зажаднели за секс, а и дори да са, лесно може да се прочуете, България не е особено голяма. :)
Аватар
Elica

Мнениеот annamaria » 22 Яну 2016, 13:35

то оттам идва проблемът. както подхождат безотговорно към интимната си хигиена, така пренебрагват и нуждата от профилактични прегледи поне веднъж годишно. тази тема вече веднъж я дъвкахме,за нуждата от профилактичните прегледи, но е факт,че някои жени пренебрегват посещенията си при гинеколога,дори и нещо да не е алармирало за това.
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология