Нетрадиционни сексуални практики, фетиши и мокри сънища - вие питате, други ви отговарят

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Метросексуалността

Мнениеот black » 20 Яну 2016, 14:43

Тези са от престараващите се. Избиване на комплекси.
black

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Яну 2016, 14:54

qproin написа:Това са просто добре поддържани мъже, нито са травестити , нито гейове ( поне в по-голямата си част). Определено и мен не ме кефи обаче чак толкова наконтени мъже....все някъде трябва да се спре, то иначе жената изпада в ужас като е с мъж, който я бие по всичко.

Много мъже и според мен са просто добре поддържани. Сега особено има доста готина мода и голяма част от тях изглеждат много яко :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Nightmare » 20 Яну 2016, 15:48

Работата е в това, че поддръжката е различна, едно е да си скубе веждите по-чисто от теб, друго е да махне малко от излишното или да си подстригва космите тук-там, пред това да ги маха с кола маска...
Nightmare

Мнениеот Snejna » 20 Яну 2016, 15:51

Nightmare написа:Работата е в това, че поддръжката е различна, едно е да си скубе веждите по-чисто от теб, друго е да махне малко от излишното или да си подстригва космите тук-там, пред това да ги маха с кола маска...

Да права си, добре поддържаните мъже са едно, вече крайностите са друго нещо, както винаги трябва да се внимава много с крайностите, каквито и да са!
Аватар
Snejna

Мнениеот nadqta » 20 Яну 2016, 17:20

Липсата на естетика в днешно време е водеща, заради това и е нещо нормално да се прекалява с всичко и то накуп!
nadqta

Re: Фетишите - имате ли такива и какво мислите за тях?

Мнениеот Elica » 21 Яну 2016, 16:26

S_Milenska написа:
Tinki написа:Аз се побърквам при вида на добре изразени и изпъкнати мъжки вени на ръцете. :D

О, да аз също ги харесвам, е не са ми чак фетиш, но е секси факт е ;)

Това кой не го харесва, и като ги пипеш и те да са такива релефни.. охх :)) супер е даммм :)
Аватар
Elica

Re: Мисля, че имам женски гърди и ми трябва сутиен?

Мнениеот valio_va » 21 Яну 2016, 19:01

Harmony написа:Бас държа, че ще е очарована жената до теб, а като ти е дар от природата, тогава какъв ти е въпросът - какъв сутиен да си купиш?! Ето, де, има си онлайн магазини, изборът е голям, предполагам можеш да ни пуснеш вариантите, на които си се спрял!

Много са скъпи.
valio_va

Re: Мисля, че имам женски гърди и ми трябва сутиен?

Мнениеот Harmony » 22 Яну 2016, 11:50

valio_va написа:
Harmony написа:Бас държа, че ще е очарована жената до теб, а като ти е дар от природата, тогава какъв ти е въпросът - какъв сутиен да си купиш?! Ето, де, има си онлайн магазини, изборът е голям, предполагам можеш да ни пуснеш вариантите, на които си се спрял!

Много са скъпи.

Еее, угода нямаш, потърси си по-евтини, ама не зная дали с твоята гръдна обиколка лесно ще намериш с малки чашки :idea:
Аватар
Harmony

Мнениеот Mon_ton » 22 Яну 2016, 13:56

Всички харесваме по нещо, аз много обичам да виждам мъже с хубав врат, не някакъв женствен, а готин мъжки врат, подлудява ме. Е нямам фетиш като това да му оближа пръстите, но определено вратовете ме подлудяват. :oops:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот ManiJani » 22 Яну 2016, 15:44

Mon_ton написа:Всички харесваме по нещо, аз много обичам да виждам мъже с хубав врат, не някакъв женствен, а готин мъжки врат, подлудява ме. Е нямам фетиш като това да му оближа пръстите, но определено вратовете ме подлудяват. :oops:

Аз се кефя много на мъжките коремни мускули, когато са изпъкнали, ама тези, които слизат към слабините, мноого е секси!
ManiJani

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси