“Яките” мъжки навици, които са ни тъпи

Re: “Яките” мъжки навици, които са ни тъпи

Мнениеот Elica » 26 Яну 2016, 14:29

Все пак и ние жените имаме доста навици, които не може да се каже, че са кой знае колко полезни, нали? :)
Аватар
Elica

Мнениеот zagrijena » 27 Яну 2016, 12:34

Lollipop написа:
draga.mihova написа:
penelopa написа:Никой не е идеален, най-трудното е да приемеш другия с всичките му дребни и големи недостатъци. Човек като не се вглежда много, много по-леко живее. :smile:

Да, но по-добре ли е да си пълният робот, който да е съгласен с всичко или да не се бори да направи една идея по-добър света, тогава за какво живеем?!
Риболовът, бъркането в пъпа, гледането на мач, стоенето на дивана и заспиването след секс не мисля, че са част от нещата, които биха направили света по-добро място за живеене. :mrgreen:

Само бъркането в пъпа и стоенето на дивана могат да ме изкарат от равновесие :smile:
zagrijena

Мнениеот svetlozara » 29 Яну 2016, 17:53

хахахха :) Е ти си златна бе zagrijеna! Аз се дразня от ВСИЧКО Булвално! Затова не мога да живея с друг човек и предпочитам да вирея самостоятелно!
svetlozara

Мнениеот roksana » 01 Фев 2016, 10:49

svetlozara написа:хахахха :) Е ти си златна бе zagrijеna! Аз се дразня от ВСИЧКО Булвално! Затова не мога да живея с друг човек и предпочитам да вирея самостоятелно!

Недей така! Все някое недостатъче може да го подминеш! :grin:
roksana

Предишна

Назад към Приказки по женски