“Яките” мъжки навици, които са ни тъпи

Re: “Яките” мъжки навици, които са ни тъпи

Мнениеот Snejna » 20 Юли 2015, 13:49

svetlozara написа:
rabotnata pchela написа:ДОбре де, а не се ли кефите на някои неща, които си правят само мъжете? Мен ме кефят, като седнат като пичове и чакат на готово, чак ми се иска да съм на тяхно място хахахах :)

Е да това най си го обичам в моя, едни пакет чип не може да отвори сам. :lol:

там вече зависи как е научен този младеж най-вече от майка си, ако не знае как да направи нещо, то е безсмислено да се ядосваш с него, или трябва да го научиш!
Аватар
Snejna

Мнениеот Elica » 20 Юли 2015, 15:06

Дразни ме това, че за мъжете почивката е да си лежи вкъщи пред компютъра! А аз искам да отида на разходка, да пътувам и забавлявам! :)
Аватар
Elica

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Юли 2015, 17:11

Elica написа:Дразни ме това, че за мъжете почивката е да си лежи вкъщи пред компютъра! А аз искам да отида на разходка, да пътувам и забавлявам! :)

Всички са еднакви явно, сякаш по един калъп са правени, бива ли такова нещо?! :shock: Моят е същия, имаме уговорка от 1 месец за едно излизане днес, той пак не е разбрал, пак не е на кеф, пак не му се излиза... еее!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот svetlozara » 21 Юли 2015, 17:18

Elica написа:Дразни ме това, че за мъжете почивката е да си лежи вкъщи пред компютъра! А аз искам да отида на разходка, да пътувам и забавлявам! :)

От това страдат абсолютно всички мъже, ако не е компютър ще е телевизор!
svetlozara

Мнениеот Monika_Spasova » 21 Юли 2015, 21:39

svetlozara написа:

Модерните страсти просто... явно няма спасение всички са еднакви. Бившия ми приятел си умираше от кеф да стои пред тв в стил Ал Бънди,просто беше ужасен...[emoji19]
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Pipilota » 21 Юли 2015, 21:55

Аххахаха ех тези мъже бе!!! А аз имам 3 у нас,никой не чува какво говоря[emoji38]
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот lussy » 22 Юли 2015, 09:49

Pipilota написа:Аххахаха ех тези мъже бе!!! А аз имам 3 у нас,никой не чува какво говоря[emoji38]

Според мен си намират извинения с това, че са мъже, за да не се занимават, но си е глупаво, на моя поне съм му казала, като не искаш да ме слушаш, просто ми кажи, за да не се хабя!
lussy

Мнениеот Elica » 06 Авг 2015, 12:31

Мъжете просто не могат да правят 2 неща едновременнно, ако в момента се почесват, никакъв шанс няма да си отворят ушите и да чуят както им говорите, докато жените можем да правим няколко неща едновременно! :)
Аватар
Elica

Мнениеот red_eyes » 06 Авг 2015, 13:11

Monika_Spasova написа:
svetlozara написа:

Модерните страсти просто... явно няма спасение всички са еднакви. Бившия ми приятел си умираше от кеф да стои пред тв в стил Ал Бънди,просто беше ужасен...[emoji19]

Ами като нямали общи интереси какво ви е задържало заедно :?: :!: Не е само в тях грешката, ние също носим вина, най-често за това, че ги търпим ;)
Аватар
red_eyes

Мнениеот mix_twix » 06 Авг 2015, 13:25

Ми явно не стоят вече заедно бе! :) все пак от самото начало не ни дразнят толкова кирливите ризи, пък и на жените включително! :)
Аватар
mix_twix

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски