Какъв вибратор да изберем?

Re: Секс играчките в леглото ни

Мнениеот pavleta » 26 Яну 2016, 12:54

Не съм срещала мъже, които да предложат играчка в любовната игра. Явно наистина българинът е по-консервативен :grin: Бих пробвала, явно аз трябва да поема инициативата :grin: Да не ме помислят само за някаква извратенячка :grin:
pavleta

Мнениеот arthurdent » 26 Яну 2016, 13:11

pavleta написа:Не съм срещала мъже, които да предложат играчка в любовната игра. Явно наистина българинът е по-консервативен :grin: Бих пробвала, явно аз трябва да поема инициативата :grin: Да не ме помислят само за някаква извратенячка :grin:

По отношение на предложенията, има всякакви мъже и жени. Просто трябва да се правят предложения, на които да не може да се откаже :)
arthurdent

Мнениеот LaCoquine » 26 Яну 2016, 14:22

pavleta написа:Не съм срещала мъже, които да предложат играчка в любовната игра. Явно наистина българинът е по-консервативен :grin: Бих пробвала, явно аз трябва да поема инициативата :grin: Да не ме помислят само за някаква извратенячка :grin:

Какво пък толкова, защо да те интересуват хората и тяхното мнение? :???: Особено, когато става въпрос за нещо толкова лично, като сексуалния живот!
LaCoquine

Мнениеот Elica » 26 Яну 2016, 14:28

Абе за какво са ви предложения, просто се прибирате с един вибратор и толкова. Като започнете купона без мъжа ви със сигурност ще види, че не е излишно да имате вибратор вкъщи. :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Andrey » 26 Яну 2016, 15:48

А той какво е правил с тея секс играчки, имали ли сте традиционен секс и вибраторите общи ли са били? :) То лошо няма да си пада по такива неща, ама ако забравя да върши основната част с неговия приятел, то с право си избягала. :) такива хора са май повече чук и беж. :lol:
У нас нямаме никви играчки, ама виж знам, че Локумът у тях имат сериозен антураж. :jumprope:
Аватар
Andrey

Мнениеот Mon_ton » 26 Яну 2016, 16:01

Аз никога не съм ползвала секс играчка, а понякога ми се е искало разбира се, не защото ми липсва нещо ,а ми просто така да си имам и да изпробвам и това. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот borkova » 26 Яну 2016, 16:49

Това си е интересно разнообразие, да, стига и мъжът да може да ги използва правилно, когато сте двамата в леглото
borkova

Мнениеот Локумът » 26 Яну 2016, 17:04

Andrey написа:У нас нямаме никви играчки, ама виж знам, че Локумът у тях имат сериозен антураж. :jumprope:

Знаеш ти знаеш.. :)

Имам голям избор у нас, дето не е за приказване. С жената ги ползваме редовно, не се оставяме на сухо. Е сега, ако кажа, че заченахме близнаците с вибратор ще е лъжа, не са включени всеки път, но често са на лице. Няма лошо да се използват, но всеки път и на мен ми писва, понякога ги ползваме, друг път не. Ся не върви на романтична музика у вас, да сте си направили специална вечер на свещи и да извадиш от шкафа аналните топчета, не става някак си. Зависи от нагласата, ама ако всеки път иска да ползва чекмеджето начи нещо не му е наред в главата на тоя пич. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот roksana » 27 Яну 2016, 13:09

Връзването с белезници придава друго усещане на секса :grin:
roksana

Мнениеот mimeto90 » 27 Яну 2016, 13:52

Разбира се, че е различно, особено ако го направиш в момент, в който другият се чувства властен, то е неповторимо :lol: :lol: и все пак... всичко си остава в главите ни!
mimeto90

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски