S_Milenska написа:Когато даваха Мастър Шеф гледах, че правят риба в някаква хартия за печене, дори така сервираха рибата, някой пробвал ли е този начин?
Bambaa написа:S_Milenska написа:Когато даваха Мастър Шеф гледах, че правят риба в някаква хартия за печене, дори така сервираха рибата, някой пробвал ли е този начин?
Не разбирам защо трябва да е толкова сложно и неприятно приготвено, плюс, че ще стане по един и същ начин на вкус, а за хапване ще е 10 пъти по омазващо ахах
Andrey написа:Bambaa написа:Не разбирам защо трябва да е толкова сложно и неприятно приготвено, плюс, че ще стане по един и същ начин на вкус, а за хапване ще е 10 пъти по омазващо ахах
Да не те чуе само някой готвач, то по твойта логика няма нищо вкусно, всичко е еднакво, дали ще ядеш нещо приготвено по различни начини за теб е все едно и същоПредставям си с каква наслда се храниш...
irka написа:Много обичам риба и изобщо всякакви морски вкусотии. Най-често я приготвям във фолио. Цяла пъстърва или скумрия и осолявам, в коремчето й слагам парче дафинов лист, лимонов сок и скилидка чесън. Слагам я върху парче фолио, намазано с олио, и около нея слагам парчета картофки, полети с олио и овкусени с черен пипер, сол и магданоз. Увивам фолиото като бонбон и пека във фурната докато станат картофите. Това е цялата философия, а е много вкусно.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта