Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко често ядете риба и как я приготвяте?

31 Окт 2016, 16:11

Напоследък се уча да обичам риба, защото като дете сме яли само скумрия и за мен това не е най-вкусната риба на света, а така да не ми харесва. Сега има по-голямо разнообразие и мога да си опитам. Скоро ядох бяла риба, невероятно вкусна беше!

01 Ное 2016, 15:38

Риба с подправки и върху хартия за печене си е класика, много харесвам така пастърва, сьомга, бялата риба панирана е най-добре за мен.

02 Ное 2016, 11:01

Може и увита в станиол с подправки и така или изпечен на фурна или приготвена в машина за готвене на пара. Аз панираното почнах да го избягвам.

02 Ное 2016, 12:03

Вкъщи преди правех само скумрия с доматен сос или във фолио, но напоследък минах на пъстърва. Скъпа е, но малко да сменим вкуса, не може все едно и също. Преди си поръчвахме в ресторант и с удоволствие си я ядяхме, сега вкъщи се опитвам да постигна ефекта :smile: .

18 Яну 2017, 16:01

Fancy написа:Вкъщи преди правех само скумрия с доматен сос или във фолио, но напоследък минах на пъстърва. Скъпа е, но малко да сменим вкуса, не може все едно и също. Преди си поръчвахме в ресторант и с удоволствие си я ядяхме, сега вкъщи се опитвам да постигна ефекта :smile: .

Пастървата е много вкусна на скара с ми казвали, но аз риба не близвам. :front:

18 Яну 2017, 16:10

Напоследък най-често приготвям панирана бяла риба с една специална салата, моите хора са се вторачили в нея и само това искат от рибните ястия.

22 Яну 2017, 12:03

irka написа:Напоследък най-често приготвям панирана бяла риба с една специална салата, моите хора са се вторачили в нея и само това искат от рибните ястия.

Каква е тази специална салата, която толкова много искат у вас? :)

23 Яну 2017, 11:39

Рибата я предпочитам на скара и така най-често я приготвям, подправя я с подправки и с кеф си я изяждам. Пържена ми е много тежка, на фурна ми става една размита със сос. Така ми е супер.

23 Яну 2017, 11:55

На мен много често рибата ми залепя за скарата и става една тотална лудница... само на грил тигана горе долу - става. :roll:

24 Яну 2017, 10:47

На мен рибата ми харесва много завита във фолио с розмарин и лимон, запичам и става страхотна. Правя си много често така сьомга и пастърва и други бели риби. :) Със скумрия няма да се получи, тя е много ароматна.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11