Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Gorica23 » 28 Яну 2016, 17:08

Локумът написа:Да, като поиска някой бзе, кажи че точно си лекувал трипер, ако е навит.. :mrgreen:

Xaxaxa, ако каже подобно нещо, рискува да я изхвърлят на секундата.
Шегата настрана, не мога да разбера хора, които не се пазят поне в началото, после ближат рани...
Gorica23

Мнениеот Elica » 28 Яну 2016, 17:33

Секс без презерватив правя, само след като партньорът ми се е пуснал изследвания срещу всякакви болести. Грижата за бременността си остава моя, обаче иначе никакви занимания без да видя аз черно на бяло, че всичко е 6 :mrgreen:
Научих се от една приятелка на това изискване и съм мноогоо доволна. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Gorica23 » 28 Яну 2016, 18:03

Elica написа:Секс без презерватив правя, само след като партньорът ми се е пуснал изследвания срещу всякакви болести. Грижата за бременността си остава моя, обаче иначе никакви занимания без да видя аз черно на бяло, че всичко е 6 :mrgreen:
Научих се от една приятелка на това изискване и съм мноогоо доволна. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Така трябва да се подхожда, ако искат, иначе да спонсорират силиконовата индустрия. :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот Pipilota » 28 Яну 2016, 21:41

Axхаха доста интересно и умно хрумване. Представете си да има подобно изискване мъж към жена. Доста интересно, нали? :))
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот luchia@marco » 29 Яну 2016, 11:29

Ама тези изследвания трябва да се правят, независимо че използвате презервативи, тяхната гаранция не е толкова висока, колкото си мислим!
luchia@marco

Мнениеот Doktoricata » 29 Яну 2016, 16:02

Elica написа:Секс без презерватив правя, само след като партньорът ми се е пуснал изследвания срещу всякакви болести. Грижата за бременността си остава моя, обаче иначе никакви занимания без да видя аз черно на бяло, че всичко е 6 :mrgreen:

Съгласна съм с начина ти на действие, ама дай съвет как да ги накараме да си направят изследване, без да се засегнат!?
Doktoricata

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Doktoricata » 29 Яну 2016, 16:08

Mon_ton написа:
Doktoricata написа:
Lollipop написа:Като гледам сега, определено сме станали по-отговорни, а и често виждам кабинетите препълнени с жени. :) мисля, че не сме толкова немарливи, има изключения ама.. ;)

Дано да са за профилактични прегледи, а не защото ножа е опрял до кокала...

Е то един път като опре ножа до кокала, после отиваш с по-голямо желение и профилактично, защото знаеш какво те чака след това. :)

Жените сме така, но мъжете са големи бъзльовци. Като се каже интимно здраве повечето мисллят, че това са женски работи, а мъжете са най големите причинители на зарази в това отношение, първо действат, после мислят... :mrgreen:
Doktoricata

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Jully » 29 Яну 2016, 17:29

да, те мъжете си мислят, че понеже тяхното е "навън" като ръцете не пренася болести, па жените да му мислим, а в повечето случаи те са направо чудо за науката. :mrgreen:
Аватар
Jully

Мнениеот YoLindi » 29 Яну 2016, 17:54

Doktoricata написа:

Съгласна съм с начина ти на действие, ама дай съвет как да ги накараме да си направят изследване, без да се засегнат!?

Пуснете си и двамата, аз поне така действам, ако желая човека до мен да е още по-близо! :idea: Не смятам, че има място за сърдене, ако господинът е с акъла си!
YoLindi

Мнениеот rabotnata pchela » 31 Яну 2016, 10:56

Doktoricata написа:

Защо да се засягат? Идеята е умна и трябва да се каже директно. ;) Все пак ако този човек държи на теб, а не на идеята да го направите един път без презерватив ще се съгласи без излишно мръкнане, а и щее полезно и за него.
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология