Viksi89 написа:Dr Violina Todeva написа:Благодаря Ви за пожеланията! Желая Ви здраве и успешна Нова 2016 година!
По отношение на въпроса Ви, по-скоро се наблюдава обратната тенденция с потъмняване, уголемяване и поява на нови бенки с възрастта! Естествено не е изключено да има и изсветляване, но трябва добре да се огледат всички бенки! Съветвам Ви да посетите кожен лекар, за да се направи необходимият преглед!
С уважение,
д-р Тодева
Благодаря Ви за отговора! А възможно ли е това да е вследствие от прием на медикаменти? Скоро приемах лекарства за лекуване на нерви и оттогава сякаш започна това изсветляване на бенките. Също се появиха и малки червени точици по кожата ми на някои места. А имам и силен косопад от около 3 месеца, който продължава, но това е може би отделен проблем за обсъждане. Не знам дали е свързано всичко, но може би и на Вас ще ви е трудно да определите. Все пак ще се радвам на мнение от Ваша страна.
Поздрави,
В. Чернева
Здравейте!
Това, което сте забелязала за бенките и червените образувания по-скоро няма отношение към приемът на лекарства! По отношение на косопада, там има зависимост!
С уважение,
д-р Тодева