Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

Мнениеот Bass » 28 Окт 2015, 16:31

Elica написа:НЕ знам ама да си отглеждаш косми и да ги боядисваш ми е странно, дали фризьорите по света предалгат някакъв пакет за боядисването? :lol: :lol: :lol:

Ако си пънкар по душа, ама корпоративната идентичност на твоя работодател-октопод те притиска... Ще боядисваш, къде ще ходиш :D
Аватар
Bass

Re: Бихте ли станали отново жертва на модата, ще оставите ли окосмяването подмишниците си?

Мнениеот puhcheto » 28 Окт 2015, 16:51

Bass написа:
Elica написа:НЕ знам ама да си отглеждаш косми и да ги боядисваш ми е странно, дали фризьорите по света предалгат някакъв пакет за боядисването? :lol: :lol: :lol:

Ако си пънкар по душа, ама корпоративната идентичност на твоя работодател-октопод те притиска... Ще боядисваш, къде ще ходиш :D

На пакет... боядисване също може да бъде предлагано, то не е много по-различно, относно това, което казва Бас, да.. ама ако си достатъчно осъзнат, то няма начин да станеш жертва на този корпоративен свят :P ;)
Аватар
puhcheto

Мнениеот Pacienti » 28 Окт 2015, 17:33

Не виждам да се превръща в модна тенденция, но като застудя знае ли човек какво се крие под дрехите. :lol:
Pacienti

Мнениеот Rali_hr » 29 Окт 2015, 10:51

Да, аз не мисля, че ще стане мода, но просто им се дивим на тея. Не знам дали се харесва от мъжете, но сигурно. :roll:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот MollyDolly » 29 Окт 2015, 11:54

Според мен тези дами са или луди феминистки или накратко - лесбийки, не се налага да се харесват на мъжете, затова и нямат проблеми с това да си оставят окосмяване, където си искат :D :D
MollyDolly

Мнениеот Ваня Стойчева » 17 Ное 2015, 17:30

MollyDolly написа:Според мен тези дами са или луди феминистки или накратко - лесбийки, не се налага да се харесват на мъжете, затова и нямат проблеми с това да си оставят окосмяване, където си искат :D :D

Възможно е и така да е! :mrgreen:
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот lussy » 18 Ное 2015, 13:09

Ваня Стойчева написа:
MollyDolly написа:Според мен тези дами са или луди феминистки или накратко - лесбийки, не се налага да се харесват на мъжете, затова и нямат проблеми с това да си оставят окосмяване, където си искат :D :D

Възможно е и така да е! :mrgreen:

Е, дори и да не е им трябва мъжко одобрение, то те ще желаят това на жените, така че едва ли идва от това проблемът!
lussy

Мнениеот kalinka-kuku » 12 Яну 2016, 17:51

Ами тези истории с лезбийките е истина, и аз мисля, че са доста изчаткали. :)
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот pravilno » 04 Фев 2016, 15:31

В името на модата не бих направила нищо, щом не ми харесва! Не стига, че си боядисвам косата по принуда, ами и мишниците!
pravilno

Мнениеот Snejna » 04 Фев 2016, 15:49

pravilno написа:В името на модата не бих направила нищо, щом не ми харесва! Не стига, че си боядисвам косата по принуда, ами и мишниците!

И то и отгоре на всичкото хем да оставиш косми, хем и да ги боядисваш на сила! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Мода и красота