Трябва ли да знаем всичко за миналото на половинката ни?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Трябва ли да знаем всичко за миналото на половинката ни?

Мнениеот Lisica » 04 Фев 2016, 17:03

sofi_black написа:От мен по принцип не може да бъде изкопчено нещо, освен ако аз не желая, да не говорим ако и не желая, тогава съм същински гроб :mrgreen:

Е то като се залисаш с някой човек и без да искаш сподеяш, ама да те чопли нарочно е гадно.. но пък е хубаво да си свериш часовника понякога, стига да не е нагло :)
Аватар
Lisica

Мнениеот fairy » 05 Фев 2016, 17:00

Споделям, ако искам да споделя нещо, споделят ми ако искат да ми споделя, не насилвам никого. По принцип се пазя, защото могат да го използват срещу мен, но аз си падам малко парноичка :grin:
fairy

Мнениеот Kaya » 05 Фев 2016, 17:13

Добре де, вас няма ли да ви гложди, ако с някой планирате бъдеще съвместно, нещата са наистина сериозни, отиват към брак ама да не знаете нищо за миналото му? Може да е бил женен, да се е развел, понеже е гей и сега ви пързаля, може да е бил в затвоар, все неща, които будят въпроси :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот mamina » 08 Фев 2016, 17:37

Kaya написа:Добре де, вас няма ли да ви гложди, ако с някой планирате бъдеще съвместно, нещата са наистина сериозни, отиват към брак ама да не знаете нищо за миналото му? Може да е бил женен, да се е развел, понеже е гей и сега ви пързаля, може да е бил в затвоар, все неща, които будят въпроси :)

По принцип е така, но знаеш ли го - това, че ти казва нещо, не означава, че е вярно. Знаеш ли дали не те мята на крушата :eek:
mamina

Мнениеот Kaya » 08 Фев 2016, 17:45

Да, разбира се, че може да те мята, което не прави добра услуга на избора, който си направила, за съжаление. :( Но все пак когато има желание да каже, то нещата евентуално могат да се променят и преценят.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот analizatorka » 09 Фев 2016, 09:43

Kaya написа:Да, разбира се, че може да те мята, което не прави добра услуга на избора, който си направила, за съжаление. :( Но все пак когато има желание да каже, то нещата евентуално могат да се променят и преценят.

Съгласна съм, почнеш ли да криеш, винаги се усеща. Липсата на комуникация по принцип разваля всичко винаги.
analizatorka

Мнениеот miron » 14 Апр 2016, 16:40

Kaya написа:Да, разбира се, че може да те мята, което не прави добра услуга на избора, който си направила, за съжаление. :( Но все пак когато има желание да каже, то нещата евентуално могат да се променят и преценят.

Ама чакай ся, що всичко трябва да се казва? Жените все искате всичко да знаете и то в личен и интимен план. Аам тая каква била, ама по-добра ли от вас била, ама не знам си какво! Нали вече сме се избрали, имаме си доверие, ама неее, трябва да търсите под вола теле! :mad:
miron

Мнениеот black » 14 Апр 2016, 17:32

Аз когато започвах нова връзка исках да знам как се разделила момата с предишните си гаджета и защо. Така си правех изводи за нея :mrgreen: . Ако имаше един модел на късане, значи не е стока и да знам какво ме очаква :mrgreen: .
black

Мнениеот Yarost » 18 Апр 2016, 11:17

black написа:Аз когато започвах нова връзка исках да знам как се разделила момата с предишните си гаджета и защо. Така си правех изводи за нея :mrgreen: . Ако имаше един модел на късане, значи не е стока и да знам какво ме очаква :mrgreen: .

То така, да не ти се налага да се запознаваш и с тях, за да видиш дали си приличате с тях? Ще следва модела само ако и ти си от същата стока, като предшествениците :)
Yarost

Мнениеот mamina » 18 Апр 2016, 11:58

Yarost написа:
black написа:Аз когато започвах нова връзка исках да знам как се разделила момата с предишните си гаджета и защо. Така си правех изводи за нея :mrgreen: . Ако имаше един модел на късане, значи не е стока и да знам какво ме очаква :mrgreen: .

То така, да не ти се налага да се запознаваш и с тях, за да видиш дали си приличате с тях? Ще следва модела само ако и ти си от същата стока, като предшествениците :)

Какъв е този неин късмет, та да попада все на едни и същи :lol: ? По-скоро тя към всички напасва своя модел на поведение, на това намирисва :wink: .
mamina

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси