Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
20 Окт 2015, 16:19
какво реши, Крум? още ли смяташ,че това е досадно занимание да разказваш някои аспекти от миналото си.
11 Ное 2015, 12:38
borkova написа:qwerryyy написа:Аз имам доста неща, които не искам да ги споделям с половинката си, все пак миналото си е за миналото :)
Какво пък толкова има за криене, в крайна сметка това така или иначе си бил ти, от какво толкова може да се срамуваш, важното е, че хората порастват, изграждат се, заради това се и променят! ;)
Е, н якои неща не желая да ги споделям, просто се срамувам от тях и се надявам да си останат между мен и този, с който са се случили, а не да се разпростират насам натам.
11 Ное 2015, 12:53
Най-лошото е, че разказваме нещата и предаваме усещането, с което сме останали за този човек, а това е много гадно, защото в повечето случаи то не е добро, да кажем - той беше такъв, такъв и такъв... с две думи гадняр, не е много приятно, нали
13 Ное 2015, 16:50
mimeto90 написа:Най-лошото е, че разказваме нещата и предаваме усещането, с което сме останали за този човек, а това е много гадно, защото в повечето случаи то не е добро, да кажем - той беше такъв, такъв и такъв... с две думи гадняр, не е много приятно, нали
Е то като цяло на това мисля, че ще се радва новия партньор.
Yarost написа:какво реши, Крум? още ли смяташ,че това е досадно занимание да разказваш някои аспекти от миналото си.
Ами почнах да баламосвам малко по малко> имал съм доста проблеми във връзките преди и не мис е ще изобщо да ги повдигам тези въпроси,а ма това женско любопитство е ужасно.
13 Ное 2015, 16:57
И аз не одобрявам много, затова е минало, за даси остане там. Не винаги е подходящо да се обсъжда всичко, камо ли на сила. Ако Крум прецени че иска да сподели или нещо е друго.
07 Дек 2015, 10:50
Kaya написа:И аз не одобрявам много, затова е минало, за даси остане там. Не винаги е подходящо да се обсъжда всичко, камо ли на сила. Ако Крум прецени че иска да сподели или нещо е друго.
мхм, мхм. когато дойде времето нещата се разкриват, заедно с израстването на доверието. В началото е по-скоро страшно да те разпитват толкова много.
07 Дек 2015, 12:46
Доверието се изгражда така, разбира се, с времето научаваме всичко за миналото на половинката си, но с времето. Не мисля, че е добре да се пита от самото начало за това нещо, малко по малко се разкриват тези неща.
07 Дек 2015, 14:52
Mon_ton написа:Доверието се изгражда така, разбира се, с времето научаваме всичко за миналото на половинката си, но с времето. Не мисля, че е добре да се пита от самото начало за това нещо, малко по малко се разкриват тези неща.
Така е малко е идиотско, а и в даден момент каквото и да ти сподели като история, то ти вече ще си я чувала
07 Дек 2015, 15:42
Аз определено предпочитам да си държа езика зад зъбите.
07 Дек 2015, 17:12
От мен по принцип не може да бъде изкопчено нещо, освен ако аз не желая, да не говорим ако и не желая, тогава съм същински гроб