nefertiti написа:Ами и той да му мисли, как да е винаги мъж в моите
А, не извинявай, ама вие сте тези, дето се филмирате, ние сме си добре.

nefertiti написа:Ами и той да му мисли, как да е винаги мъж в моите
miron написа:nefertiti написа:Ами и той да му мисли, как да е винаги мъж в моите
А, не извинявай, ама вие сте тези, дето се филмирате, ние сме си добре.
rabotnata pchela написа:Миронееееееееееееее, гледай си работата приятелю.![]()
![]()
![]()
Мъжете сте такива лигльовци, простооо.. не ми се говори... Не мрънкали били и си били перфектни. :) По-големи кокони сте от жените.
annamaria написа:rabotnata pchela написа:Миронееееееееееееее, гледай си работата приятелю.![]()
![]()
![]()
Мъжете сте такива лигльовци, простооо.. не ми се говори... Не мрънкали били и си били перфектни. :) По-големи кокони сте от жените.
такива мрънкала и суетница са,че нямам думи. само се правят. а да не говорим,че някои от тях изпитват сериозни комплекси по отношение на мъжкото си достойнство и съм сигурна, че са проверявали възможностите за уголемяване.
Malina написа:Малеее, ти представяш ли си да подариш нещо такова на някой мъж, сигурно мноого ще се обиди...![]()
![]()
![]()
И какви цени само, ще припадна, блааххх...
Вибраторите са по-евтини.
tinkerbell написа:Ако аз се чувствам жена, то съм жена в очите не само на съпруга/приятеля си, а и на всички околни. И тогава не се налага отново да ставам нещо, което вече съм. Старая се да успявам да отделям лично време за себе си и за външността си, което смятам за признак преди всичко на самоуважение.
nefertiti написа:Malina написа:Малеее, ти представяш ли си да подариш нещо такова на някой мъж, сигурно мноого ще се обиди...![]()
![]()
![]()
И какви цени само, ще припадна, блааххх...
Вибраторите са по-евтини.
Е, има и по-икономични офертиhttps://www.ofertomat.bg/Udebelavane-na ... p3901.html .
Що да се обижда, жените нали не се обиждаме ако ни подарят нови гърди![]()
.
Но извън майтапа. Ако сте заедно, ако му е болна тема и се притеснява сам да търси решения. Покрай хумора, може и да е добре дошло някой друг да поеме инициативата и в крайна сметка нещата да се разрешат без много шум. Или греша? Моля спешно някой господин да се намеси с мнение по въпроса- Какво би ви притеснило повече, такъв подарък или намесата на вибратор в картинката ;)
Това би ли ме направило грижовна жена в очите на съпруга ми?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта