Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот miron » 03 Фев 2016, 12:05

nefertiti написа:Ами и той да му мисли, как да е винаги мъж в моите :grin:

А, не извинявай, ама вие сте тези, дето се филмирате, ние сме си добре. :drinkingcheers:
miron

Мнениеот nefertiti » 03 Фев 2016, 12:35

miron написа:
nefertiti написа:Ами и той да му мисли, как да е винаги мъж в моите :grin:

А, не извинявай, ама вие сте тези, дето се филмирате, ние сме си добре. :drinkingcheers:

Винаги можете и по-добре :wink:
nefertiti

Мнениеот rabotnata pchela » 03 Фев 2016, 13:31

Миронееееееееееееее, гледай си работата приятелю. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Мъжете сте такива лигльовци, простооо.. не ми се говори... Не мрънкали били и си били перфектни. :) По-големи кокони сте от жените. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот annamaria » 03 Фев 2016, 15:18

rabotnata pchela написа:Миронееееееееееееее, гледай си работата приятелю. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Мъжете сте такива лигльовци, простооо.. не ми се говори... Не мрънкали били и си били перфектни. :) По-големи кокони сте от жените. :lol:

такива мрънкала и суетница са,че нямам думи. само се правят. а да не говорим,че някои от тях изпитват сериозни комплекси по отношение на мъжкото си достойнство и съм сигурна, че са проверявали възможностите за уголемяване. :grin:
annamaria

Мнениеот nefertiti » 04 Фев 2016, 11:28

annamaria написа:
rabotnata pchela написа:Миронееееееееееееее, гледай си работата приятелю. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Мъжете сте такива лигльовци, простооо.. не ми се говори... Не мрънкали били и си били перфектни. :) По-големи кокони сте от жените. :lol:

такива мрънкала и суетница са,че нямам думи. само се правят. а да не говорим,че някои от тях изпитват сериозни комплекси по отношение на мъжкото си достойнство и съм сигурна, че са проверявали възможностите за уголемяване. :grin:

хахаха :lol: :lol: :lol: чудесна идея за подарък за Свети Валенин :lol: :lol: :lol: https://www.ofertomat.bg/UDYLGAVANE-na- ... p3902.html :lol: :lol: даже в момента на оферта
nefertiti

Мнениеот Malina » 04 Фев 2016, 12:35

Малеее, ти представяш ли си да подариш нещо такова на някой мъж, сигурно мноого ще се обиди... :lol: :lol: :lol: :lol: И какви цени само, ще припадна, блааххх... :roll: Вибраторите са по-евтини. :oops:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот nefertiti » 08 Фев 2016, 11:58

Malina написа:Малеее, ти представяш ли си да подариш нещо такова на някой мъж, сигурно мноого ще се обиди... :lol: :lol: :lol: :lol: И какви цени само, ще припадна, блааххх... :roll: Вибраторите са по-евтини. :oops:

Е, има и по-икономични оферти :lol: https://www.ofertomat.bg/Udebelavane-na ... p3901.html .
Що да се обижда, жените нали не се обиждаме ако ни подарят нови гърди :lol: :lol: .
Но извън майтапа. Ако сте заедно, ако му е болна тема и се притеснява сам да търси решения. Покрай хумора, може и да е добре дошло някой друг да поеме инициативата и в крайна сметка нещата да се разрешат без много шум. Или греша? Моля спешно някой господин да се намеси с мнение по въпроса :grin: - Какво би ви притеснило повече, такъв подарък или намесата на вибратор в картинката ;)
Това би ли ме направило грижовна жена в очите на съпруга ми?
nefertiti

Мнениеот tinkerbell » 08 Фев 2016, 13:33

Ако аз се чувствам жена, то съм жена в очите не само на съпруга/приятеля си, а и на всички околни. И тогава не се налага отново да ставам нещо, което вече съм. Старая се да успявам да отделям лично време за себе си и за външността си, което смятам за признак преди всичко на самоуважение.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Фев 2016, 14:47

tinkerbell написа:Ако аз се чувствам жена, то съм жена в очите не само на съпруга/приятеля си, а и на всички околни. И тогава не се налага отново да ставам нещо, което вече съм. Старая се да успявам да отделям лично време за себе си и за външността си, което смятам за признак преди всичко на самоуважение.

Права си, но не мислиш ли, че ако е имало голям период, в който нещата просто не са се получавали и самата жена не е била така, както казваш ти, то когато се върне женствеността вече мъжът не гледа на нея по онзи начин, а е отегчен. Тогава какво се прави?
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот annamaria » 08 Фев 2016, 15:54

nefertiti написа:
Malina написа:Малеее, ти представяш ли си да подариш нещо такова на някой мъж, сигурно мноого ще се обиди... :lol: :lol: :lol: :lol: И какви цени само, ще припадна, блааххх... :roll: Вибраторите са по-евтини. :oops:

Е, има и по-икономични оферти :lol: https://www.ofertomat.bg/Udebelavane-na ... p3901.html .
Що да се обижда, жените нали не се обиждаме ако ни подарят нови гърди :lol: :lol: .
Но извън майтапа. Ако сте заедно, ако му е болна тема и се притеснява сам да търси решения. Покрай хумора, може и да е добре дошло някой друг да поеме инициативата и в крайна сметка нещата да се разрешат без много шум. Или греша? Моля спешно някой господин да се намеси с мнение по въпроса :grin: - Какво би ви притеснило повече, такъв подарък или намесата на вибратор в картинката ;)
Това би ли ме направило грижовна жена в очите на съпруга ми?

аууу,бая изгодничко ще им излезе на господата тази оферта от Скин Системс. така че да не се замислят,ако имат нужда да го направят.казват,че имало ефект. :smile:
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски