12 Яну 2016, 17:55
annamaria написа:marsu написа:Напълно съм съгласна, че има нещо, което липсва, а именно отношения и страст. Децата, за съжаление, често пречат на това. Трябва си хъс, за да успее жената да се измъкне от това положение и да има сили за мъжа си. Трябва и мъжа да е мъж на място и да полага грижи за дечурлигата.
навлизаме в доста сложна тема. когато жената се ангажира с децата,тя не че губи интерес към мъжа си,но наистина не и остава време. и точно в този момент жената трябва да бъде силна и да прояви героизъм,като не се отказва да се грижи за себе си и да подържа огъня на страстта. но затова си трябва мъж, който да го заслужва това, а не някой темерут,дето търси да си го завре на топло и какво е сготвено. мъжът трябва да е пич,наистина да помага на жена си с децата, да и дава време за нея,било то за спорт или козметик.:)
12 Яну 2016, 17:59
13 Яну 2016, 11:18
marsu написа:Всеки има различни представи за щастие, а и да си признаем, аз виждам в доста от моите познати със семесйтва хора, които не могат да си позволят финансово разкрасяване и процедури, които не са малко. Има познати семейства, в които дори яденето на разнообразни плодове е лукс. Така че всеки според чергата си, парите също са много важни за щастието на жената и за цялото ѝ спокойствие и начин на живот. Ако няма възможност да излезе с приятелки на кафе, заради липса на пари, то какъв кеф и какви съпружески отношения могат да се търсят. :((
13 Яну 2016, 16:27
13 Яну 2016, 17:02
annamaria написа:разбира се,че парите също имат значение. в крайна сметка, ако една жена,която преди да роди е държала на външния си вид, намирала е време и възможност, не оправдавам след раждането да се изостави и да казва- мъжа ми не ме иска.
13 Яну 2016, 17:24
14 Яну 2016, 17:02
Snejna написа:annamaria написа:разбира се,че парите също имат значение. в крайна сметка, ако една жена,която преди да роди е държала на външния си вид, намирала е време и възможност, не оправдавам след раждането да се изостави и да казва- мъжа ми не ме иска.
За това обаче трябва мъж. :) Т.е. не може тя да има време за всичко - за дома, за детето, и за всичко, но да няма възможност да го остави детето си за минута на мъжа си, щото той не иска да речем. кога да остане време за самата жена и за нейната женственост? Знаеш ли колко майки познавам, които нямат време да се изкъпят на спокойствие, да не говорим за обезкосмяване..
14 Яну 2016, 19:45
15 Яну 2016, 15:47
Lollipop написа:Мдаа. Пък и за темерут не си струвв труда изобщо, хаха. Ама всяка жена минава през кофти период повреме на майчинството. То ако не се изнерви и не се наядосва на целия свят сякаш не е била в майчинство хехе
18 Яну 2016, 13:43
annamaria написа:Lollipop написа:Мдаа. Пък и за темерут не си струвв труда изобщо, хаха. Ама всяка жена минава през кофти период повреме на майчинството. То ако не се изнерви и не се наядосва на целия свят сякаш не е била в майчинство хехе
естествено, че ако е някой темерут то въобще няма да си струва да се занимавам заради него. но ако мъжлето ми е разбрано и си струва, ще положа усилия да съм добра и красива в неговите очи.