28 Дек 2015, 17:51
annamaria написа:не съм съгласна момичета. Зависи кой и как ти слага хиалурона. Ако специалист става хубаво,ако е някой новоизлюпил се дерматолог с некачествен продукт може и да те окепази.
Добре, де пусни ни снимка, за да разберем какво означава добре направени устни, понеже и аз само фрапиращи сякаш съм виждала
30 Дек 2015, 11:56
nadqta написа:annamaria написа:не съм съгласна момичета. Зависи кой и как ти слага хиалурона. Ако специалист става хубаво,ако е някой новоизлюпил се дерматолог с некачествен продукт може и да те окепази.
Добре, де пусни ни снимка, за да разберем какво означава добре направени устни, понеже и аз само фрапиращи сякаш съм виждала

фрапиращи са, защото най-вероятно са си напраскали силикона и затова. пак казвам хиалурона стои много по-естествено и фино.:)
30 Дек 2015, 13:13
annamaria написа:nadqta написа:annamaria написа:не съм съгласна момичета. Зависи кой и как ти слага хиалурона. Ако специалист става хубаво,ако е някой новоизлюпил се дерматолог с некачествен продукт може и да те окепази.

фрапиращи са, защото най-вероятно са си напраскали силикона и затова. пак казвам хиалурона стои много по-естествено и фино.:)
Защо не, стига да не се получават топчета и бучки, че тогава не само е грозно, ами направо си е отвращаващо...
04 Яну 2016, 16:05
не оспорвам,че чоже и така да се получи,но всичко зависи от дозата и добрата ръка на специалиста.има момичета които губят представа за допустимото и наистина в стремежа да имат плътни устни прекаляват. а повечето дерматолози дори и да знаят,че няма да стои добре им вземат парите, а после ефектът е трагичен. но има и такива, които подхождат съвестно и знаят как да подходят.
04 Яну 2016, 16:37
Отиде темата в хеалурона, но ако само той решаваше семейните проблеми мисля, че още по-голяма част от жените щяха да го използват.
05 Яну 2016, 16:19
вече доста издребнихме темата.никой не казва, че хиалурона може да оправи семейните отношения,но ако на една жена това би повдигнало самочувствието, то да не се колебае да направи нещо хубаво за себе си.
05 Яну 2016, 16:53
като цяло, ако жената има някой дефект и ако ѝ помогнед ас е почувства по-добре - да. Но в повечето случаи не е проблем на външния вид. Много жени, когато станат майки забравят за мъжете си - няма вече спонтанни страстни целувки, а има едни на бързо преди да свършат и това и онова. Няма вече изненадващо влизане при мъжа в банята, а има една скука и рутина, мъжете нормално се отегчават и спират да гледат на съпругата си като на жена. Повече липсва вътрешна нагласа, а после идват външните фактори. Все пак мъжете са ви взели такива. Сигурен съм, дори и да е с перфектна визия и външен вид, без нужда от каквито и да подобрения, ако се държи отегчено, пак няма да свърши работа, мъжа ѝ да я гледа с други очи, такива каквито са били преди много време.
05 Яну 2016, 17:22
Напълно съм съгласна, че има нещо, което липсва, а именно отношения и страст. Децата, за съжаление, често пречат на това. Трябва си хъс, за да успее жената да се измъкне от това положение и да има сили за мъжа си. Трябва и мъжа да е мъж на място и да полага грижи за дечурлигата.
06 Яну 2016, 15:51
marsu написа:Напълно съм съгласна, че има нещо, което липсва, а именно отношения и страст. Децата, за съжаление, често пречат на това. Трябва си хъс, за да успее жената да се измъкне от това положение и да има сили за мъжа си. Трябва и мъжа да е мъж на място и да полага грижи за дечурлигата.
навлизаме в доста сложна тема. когато жената се ангажира с децата,тя не че губи интерес към мъжа си,но наистина не и остава време. и точно в този момент жената трябва да бъде силна и да прояви героизъм,като не се отказва да се грижи за себе си и да подържа огъня на страстта. но затова си трябва мъж, който да го заслужва това, а не някой темерут,дето търси да си го завре на топло и какво е сготвено. мъжът трябва да е пич,наистина да помага на жена си с децата, да и дава време за нея,било то за спорт или козметик.:)
06 Яну 2016, 16:45
annamaria написа:marsu написа:Напълно съм съгласна, че има нещо, което липсва, а именно отношения и страст. Децата, за съжаление, често пречат на това. Трябва си хъс, за да успее жената да се измъкне от това положение и да има сили за мъжа си. Трябва и мъжа да е мъж на място и да полага грижи за дечурлигата.
навлизаме в доста сложна тема. когато жената се ангажира с децата,тя не че губи интерес към мъжа си,но наистина не и остава време. и точно в този момент жената трябва да бъде силна и да прояви героизъм,като не се отказва да се грижи за себе си и да подържа огъня на страстта. но затова си трябва мъж, който да го заслужва това, а не някой темерут,дето търси да си го завре на топло и какво е сготвено. мъжът трябва да е пич,наистина да помага на жена си с децата, да и дава време за нея,било то за спорт или козметик.:)
Пф, такива колко трудно се намират, ако знаеш, то сигурно знаеш де. :) Моят все твърдеше, че да гледаш дете не е никаква работа, но ако работиш като детегледачка за същите пари вече е работа.