nadqta написа:Приемам го за комплимент, когато ми кажат, че в мисленето си съм надраснала годините сино това пък не помага на тях
Хахха :) Да не си на 16 че още те цакат с такива комплименти?

nadqta написа:Приемам го за комплимент, когато ми кажат, че в мисленето си съм надраснала годините сино това пък не помага на тях
mix_twix написа:nadqta написа:Приемам го за комплимент, когато ми кажат, че в мисленето си съм надраснала годините сино това пък не помага на тях
Хахха :) Да не си на 16 че още те цакат с такива комплименти?![]()
![]()
bojo_kolev написа:Най-приятно се чувствам, когато моята партньорка заяви, че иска дете от мен, е не веднага, иначе би било плашещо и по-скоро да избягам от такива откачалки, отколкото да се поддам на желанията им, но факта, че искат да износят отрочето ни, говори много за мен.
tinkerbell написа:Хубавият комплимент не в точните думи, а в момента, в който е поднесен по искрен начин. Освен това не е задължително да е с думи. Може да е всякакъв жест, който за нас да представлява комплимент.
rabotnata pchela написа:tinkerbell написа:Хубавият комплимент не в точните думи, а в момента, в който е поднесен по искрен начин. Освен това не е задължително да е с думи. Може да е всякакъв жест, който за нас да представлява комплимент.
Така е, за бабите комплимент е да изядеш 3 чинии от това, което са ти сготвили. Е не е малко! :) Същото е и с другите неща в отношенията, само че може да не се брои в чиниии а в усмивки и подскоци да речем. :)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта