Кой е най-силният комплимент, които сте получавали?

Re: Кой е най-силният комплимент, които сте получавали?

Мнениеот mix_twix » 12 Ное 2015, 10:30

nadqta написа:Приемам го за комплимент, когато ми кажат, че в мисленето си съм надраснала годините си :oops: но това пък не помага на тях :lol:

Хахха :) Да не си на 16 че още те цакат с такива комплименти? :lol: :lol: :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот nadqta » 12 Ное 2015, 11:38

mix_twix написа:
nadqta написа:Приемам го за комплимент, когато ми кажат, че в мисленето си съм надраснала годините си :oops: но това пък не помага на тях :lol:

Хахха :) Да не си на 16 че още те цакат с такива комплименти? :lol: :lol: :lol:

Не, но им се струвам достатъчно малка и на 23... :roll:
nadqta

Мнениеот Mon_ton » 15 Яну 2016, 14:37

Е да, по-големите мислят, че 20 годишните са някакви разлигавени и изобщо не знаят за какво става въпрос. Но не мисля, че е така де, иначе ехубаво да чуеш нещо мило за себе си.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот bojo_kolev » 19 Яну 2016, 15:04

Най-приятно се чувствам, когато моята партньорка заяви, че иска дете от мен, е не веднага, иначе би било плашещо и по-скоро да избягам от такива откачалки, отколкото да се поддам на желанията им, но факта, че искат да износят отрочето ни, говори много за мен.
bojo_kolev

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Яну 2016, 22:23

bojo_kolev написа:Най-приятно се чувствам, когато моята партньорка заяви, че иска дете от мен, е не веднага, иначе би било плашещо и по-скоро да избягам от такива откачалки, отколкото да се поддам на желанията им, но факта, че искат да износят отрочето ни, говори много за мен.

Ако ти го е казала твърде рано от началото на връзката, мен ако питаш можеш и да се изплашиш. :) това е психария, моят съвет е само едни -> :dogrun:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот roksana » 01 Фев 2016, 11:44

Че съм мъжко момиче! Не знам до каква степен е добре и до каква не :grin:
roksana

Мнениеот tinkerbell » 08 Фев 2016, 13:37

Хубавият комплимент не в точните думи, а в момента, в който е поднесен по искрен начин. Освен това не е задължително да е с думи. Може да е всякакъв жест, който за нас да представлява комплимент.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Фев 2016, 14:46

tinkerbell написа:Хубавият комплимент не в точните думи, а в момента, в който е поднесен по искрен начин. Освен това не е задължително да е с думи. Може да е всякакъв жест, който за нас да представлява комплимент.

Така е, за бабите комплимент е да изядеш 3 чинии от това, което са ти сготвили. Е не е малко! :) Същото е и с другите неща в отношенията, само че може да не се брои в чиниии а в усмивки и подскоци да речем. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот tinkerbell » 09 Фев 2016, 11:31

rabotnata pchela написа:
tinkerbell написа:Хубавият комплимент не в точните думи, а в момента, в който е поднесен по искрен начин. Освен това не е задължително да е с думи. Може да е всякакъв жест, който за нас да представлява комплимент.

Така е, за бабите комплимент е да изядеш 3 чинии от това, което са ти сготвили. Е не е малко! :) Същото е и с другите неща в отношенията, само че може да не се брои в чиниии а в усмивки и подскоци да речем. :)

Комплимент е също, когато видиш, че някой е положил усилие да ти измисли изненада. Дори и тя да е нещо елементарно.
Аватар
tinkerbell

Мнениеот Anka » 09 Фев 2016, 11:37

Да и аз мисля така, tinkerbell :heartbeating: Комплмент е, че някой полага старание за нещо,свързано с теб :) Че показва любовта си и е събрал смелост да направи нещо различно от ежедневната рутина.
Аватар
Anka

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски