19 Фев 2016, 11:13
20 Фев 2016, 20:57
да се намърдам аз при дамите хахаайа. Да ви кажа, аз мога да ви кажа кой е бил най-големият комплимент, който съм казвал. Беше преди 18 години. Жена ми ми каза, че е бременна, а аз още си спомянм, че й казах : за мен ще е истинско удоволствие ти да си майка на децата ми. Оженихме се след това. Ако е инала съмнения направо ги унищожих. Още си спомням и оше съм горд. От тогава не мисля, че съм блясвал с голям комплимент ама то кой ли заслужава :)tinkerbell написа:То трябва да се уточни и кой какво разбира под комплимент - дали се визира усещането, след определено действие или пък говорим само за изречени красиви думи в удачен момент.
22 Фев 2016, 10:59
Локумът написа:да се намърдам аз при дамите хахаайа. Да ви кажа, аз мога да ви кажа кой е бил най-големият комплимент, който съм казвал. Беше преди 18 години. Жена ми ми каза, че е бременна, а аз още си спомянм, че й казах : за мен ще е истинско удоволствие ти да си майка на децата ми. Оженихме се след това. Ако е инала съмнения направо ги унищожих. Още си спомням и оше съм горд. От тогава не мисля, че съм блясвал с голям комплимент ама то кой ли заслужава :)tinkerbell написа:То трябва да се уточни и кой какво разбира под комплимент - дали се визира усещането, след определено действие или пък говорим само за изречени красиви думи в удачен момент.
22 Фев 2016, 11:26
Локумът написа:да се намърдам аз при дамите хахаайа. Да ви кажа, аз мога да ви кажа кой е бил най-големият комплимент, който съм казвал. Беше преди 18 години. Жена ми ми каза, че е бременна, а аз още си спомянм, че й казах : за мен ще е истинско удоволствие ти да си майка на децата ми. Оженихме се след това. Ако е инала съмнения направо ги унищожих. Още си спомням и оше съм горд. От тогава не мисля, че съм блясвал с голям комплимент ама то кой ли заслужава :)tinkerbell написа:То трябва да се уточни и кой какво разбира под комплимент - дали се визира усещането, след определено действие или пък говорим само за изречени красиви думи в удачен момент.
22 Фев 2016, 14:10
23 Фев 2016, 13:01
23 Фев 2016, 15:58
29 Фев 2016, 13:12
Malina написа:Най-милото, което съм чувала напоследък беше, когато приятелят ми ми каза, че дори и да имам деца, отново ще ме обича повече. :) Радвам се, че не би ме заменил, беше много мило!
02 Мар 2016, 12:23
irka написа:Malina написа:Най-милото, което съм чувала напоследък беше, когато приятелят ми ми каза, че дори и да имам деца, отново ще ме обича повече. :) Радвам се, че не би ме заменил, беше много мило!
Ако е имал предвид, че за него няма значение дали ще са от него, наистина си е комплимент.Но ако е имал предвид, че ще те обича повече от вашите деца, горкичките, да не страдат, че баща им не им обръща внимание.
02 Мар 2016, 12:50
Mon_ton написа:irka написа:Malina написа:Най-милото, което съм чувала напоследък беше, когато приятелят ми ми каза, че дори и да имам деца, отново ще ме обича повече. :) Радвам се, че не би ме заменил, беше много мило!
Ако е имал предвид, че за него няма значение дали ще са от него, наистина си е комплимент.Но ако е имал предвид, че ще те обича повече от вашите деца, горкичките, да не страдат, че баща им не им обръща внимание.
Ти пък тръгна да търсиш под вола теле просто!