Snejna написа:В София, ако няма места, къде ли ще има :) Да му мислим ние от Тутракан.
nefertiti написа:Понеже тези дни май повече говоря, отколкото да търся, май моята женска СПА сбирка ще се окаже изпреварена от свети валентиска СПА среща(поне такава изненада подозирам, че ми подготвя любимият
) .
nefertiti написа:Понеже тези дни май повече говоря, отколкото да търся, май моята женска СПА сбирка ще се окаже изпреварена от свети валентиска СПА среща(поне такава изненада подозирам, че ми подготвя любимият
) .
хахаха а дали не мисли да ти поднови някоя козметика? А ти с какви очаквания си, а той да ти е приготвил обикновен козметичен комплект.nefertiti написа:А при нас деня ще започне с „валентинска закуска“. Купих формички-сърца за яйца и ще спретна нещо като английска закуска, поаранжирана подобаващо . Купила съм му и подарък
. Останалото ще е изненада от него, но както вече казах, имам „спа” подозрения! Хванах да се заглежда задълбочено в козметиката ми за баня.
nefertiti написа:А при нас деня ще започне с „валентинска закуска“. Купих формички-сърца за яйца и ще спретна нещо като английска закуска, поаранжирана подобаващо . Купила съм му и подарък
. Останалото ще е изненада от него, но както вече казах, имам „спа” подозрения! Хванах да се заглежда задълбочено в козметиката ми за баня.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта