Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот Snejna » 08 Фев 2016, 16:01

В София, ако няма места, къде ли ще има :) Да му мислим ние от Тутракан. :lol:
Аватар
Snejna

Мнениеот annamaria » 09 Фев 2016, 16:17

Snejna написа:В София, ако няма места, къде ли ще има :) Да му мислим ние от Тутракан. :lol:

ами точно затова питам. щото Софията е доста голяма, хотели под път и над път и важното е да се знае къде се предлагат качествени спа процедури. и все пак да се чувстваш комфортно, а не да попаднеш в някоя миризлива стаичка, където уж подбрани специалисти ти правят масаж.
annamaria

Мнениеот nefertiti » 09 Фев 2016, 17:27

Понеже тези дни май повече говоря, отколкото да търся, май моята женска СПА сбирка ще се окаже изпреварена от свети валентиска СПА среща :lol: (поне такава изненада подозирам, че ми подготвя любимият :wink: ) .
nefertiti

Мнениеот svetlozara » 09 Фев 2016, 17:29

nefertiti написа:Понеже тези дни май повече говоря, отколкото да търся, май моята женска СПА сбирка ще се окаже изпреварена от свети валентиска СПА среща :lol: (поне такава изненада подозирам, че ми подготвя любимият :wink: ) .

лелее, страхотнооо :) после ще разказваш! Моят любим каквато е шматка най-вероятно пак ще ми цъфне с букет и плюшена играчка, хич не е изобретателен. :front:
svetlozara

Мнениеот Gorica23 » 09 Фев 2016, 19:03

nefertiti написа:Понеже тези дни май повече говоря, отколкото да търся, май моята женска СПА сбирка ще се окаже изпреварена от свети валентиска СПА среща :lol: (поне такава изненада подозирам, че ми подготвя любимият :wink: ) .

И аз мисля, моя да го изненадам, от мен идеята от него желанието... :dreads:
Gorica23

Мнениеот annamaria » 10 Фев 2016, 15:19

дайте да разменим малко идеи за това къде да ни заведат любимите същества. на мен лично вече ми се върти в главата за 14 да спретнем едно хотелче със спа и после хубава вечеря с вино.
annamaria

Мнениеот nefertiti » 11 Фев 2016, 11:16

А при нас деня ще започне с „валентинска закуска“ :inlove: . Купих формички-сърца за яйца и ще спретна нещо като английска закуска, поаранжирана подобаващо . Купила съм му и подарък :wink: . Останалото ще е изненада от него, но както вече казах, имам „спа” подозрения! Хванах да се заглежда задълбочено в козметиката ми за баня.
nefertiti

Мнениеот Rali_hr » 11 Фев 2016, 12:52

nefertiti написа:А при нас деня ще започне с „валентинска закуска“ :inlove: . Купих формички-сърца за яйца и ще спретна нещо като английска закуска, поаранжирана подобаващо . Купила съм му и подарък :wink: . Останалото ще е изненада от него, но както вече казах, имам „спа” подозрения! Хванах да се заглежда задълбочено в козметиката ми за баня.
хахаха а дали не мисли да ти поднови някоя козметика? А ти с какви очаквания си, а той да ти е приготвил обикновен козметичен комплект. :lol: :lol: :lol:
Моите планове за св. валентин направо не са говорене! Весело изкарване.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот annamaria » 15 Фев 2016, 15:55

nefertiti написа:А при нас деня ще започне с „валентинска закуска“ :inlove: . Купих формички-сърца за яйца и ще спретна нещо като английска закуска, поаранжирана подобаващо . Купила съм му и подарък :wink: . Останалото ще е изненада от него, но както вече казах, имам „спа” подозрения! Хванах да се заглежда задълбочено в козметиката ми за баня.

привет, nefertiti, ти няма ли да разкажеш? имаше ли изненада?
annamaria

Мнениеот nefertiti » 15 Фев 2016, 17:27

Хаха :lol: , в интерес истината си го помислих в един момент, това за подновяването на козметиката и почнах да кроя пъклени планове за отмъщение :lol: Нооооо ...да се похваля: ИМАШЕ СТРАХОТНА ИЗНЕНАДА! Моят любим го повишавам в чин купидон :heartbeating: ! Беше огранизирал истински ден мечта за двама!
– СПА полуден на страхотно място, в центъра на София!!! Не знам дали толкова съм му надувала тези дни главата на тема хубаво спа място или пък толкова съм му завъртяла главата :heartsfade: , но се заел милият и намерил във фейсбука ей това свети валентинско предложение за Спа центъра на Хотел Sense: релакс терапия за двама https://www.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater , като беше избрал за нас пакета от 2 арома масажа за тяло. Допълнително ползвахме и парната баня и в басейна си поседяхме много приятно. Вечерята също беше много романтична. Почетохме подобаващо и Трифон Зарезан в бара на покрива, от където има невероятна гледка над града. Наистина не очаквах толкова да се постарае :inlove:
nefertiti

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми