Междуполови дебати в ресторанта

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Междуполови дебати в ресторанта

Мнениеот Snejna » 05 Фев 2016, 11:56

mamina написа:
Lili_pili написа:
Pipilota написа:А представяте ли си мъжа да си поръча салата, а жената - мешана скара! :lol:

Това рядко може да се види, особено пък в някаква несемейна компания ;)

Да, представям си, и пносле и двамата да ядат и от двете, както правим ние с мъжа ми! :grin:

Е, това е различно, ние не поръчваме отделно, а мъжът ми поръчва всичко за масата, което сме избрали и така няма мое няма твое. Но когато става въпрос за ресторантски дебати, то става въпрос за срещи на много хора да речем, когато всеки поръчва за себе си в несемейна обстановка, та там не върви да си на ресторант с колегите и да кълвеш от кебапчетата на колега, нали? Имам приятелка, която като ходи в командировка винаги отслабва, защото там пред хората яде само салати. :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот Andrey » 05 Фев 2016, 12:33

То има ли смисъл мъжът и жената да си поръчват отделно? След като жената все си поръчва салата или нищо, щото не е гладна и изяжвда повече от половината на мъжа.
Ама вярно, ако е с чужди хора, или на среща е много примерна, чудовищния гладен звяр го няма.
Аватар
Andrey

Мнениеот Mon_ton » 05 Фев 2016, 12:45

Е, съвсем нормално е да ядем по-внимателно, когато покрай нас има някоя голяма компания. :mrgreen: Мен също ме е срам да си поръчвам разни там по-стабилни хапвания, ако има повече хора покрай мене, а и сега след раждането с тея излишни килца още повече избягвам.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот klara » 10 Фев 2016, 10:46

Аз си поръчвам каквото ми хареса на момента и с удоволствие си го ям. Много мразя някой да ми бърка в чинията и да вземе да опитва от моето ядене :shock: . Не си представям да почна да ровя в чинията на този, с който съм на ресторант, дори и мъжа ми да е!
klara

Мнениеот Jully » 10 Фев 2016, 12:50

klara написа:Аз си поръчвам каквото ми хареса на момента и с удоволствие си го ям. Много мразя някой да ми бърка в чинията и да вземе да опитва от моето ядене :shock: . Не си представям да почна да ровя в чинията на този, с който съм на ресторант, дори и мъжа ми да е!

Ние пък си поръчваме общо и си бъркаме по чиниите както ни харесва. :mrgreen:
Аватар
Jully

Мнениеот analizatorka » 19 Фев 2016, 13:14

И ние дамите си обичаме месо, не е приоритет само на мъжете да глозгат кокали :grin: . И хич не ме е срам :grin:
analizatorka

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети