Междуполови дебати в ресторанта

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Междуполови дебати в ресторанта

Мнениеот Rali_hr » 10 Дек 2014, 13:14

О, аз много често го правя това - да стоя на една салата, дори и да съм гладна като куче. Затова не обичам да излизам с колежки - винаги всяка се прави, че живее на фотосинтеза, а ако сме били целия ден в офиса съм сигурна, че после като се приберем всички се нахвърляме по чиниите, защо е целия този цирк, не знам :roll:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Anka » 11 Дек 2014, 16:24

Не споря с мъжете все пак сме отишли там не да се показваме, а да хапнем, кой каквото иска ;)
Аватар
Anka

Мнениеот Mon_ton » 12 Дек 2014, 17:54

Довечера съм на заведение, от сега мисля какво да ям, защото съм много гладна и дали не е удачно да мина да хапна първо :mrgreen:
Не ми е много удобно, когато покрай мен хората хрупат салати аз да ям кюфте и картофи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Snejna » 14 Яну 2015, 14:02

На мен ми е смешно, като започнат жените да дават наставления на мъжете си, излагат ги страшно много, като имат проблеми да си ги решават на 4 очи :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Burborino » 14 Яну 2015, 14:11

Snejna написа:На мен ми е смешно, като започнат жените да дават наставления на мъжете си, излагат ги страшно много, като имат проблеми да си ги решават на 4 очи :)

И обратното ми е смешно. Помня веднъж ходихме с един приятел и неговата половинка в едно заведение... такова тип столова по скоро. Много вкусно готвят там въпреки, че обстановката си е баш като на стол. Както и да е...
Таааа посяга тя към хляба и той "Ти луда ли си да го ядеш това (с един презрителен поглед :x )?" :roll: А тя една кльощава, ще се счупи... от едно парче хляб нищо няма да й стане.
Тя остави хляба де.
Не мога да си представя на мен мъжа ми така да ми дава наставления. Той даже ме поощрява да си хапна от нещо ако много ми се иска.
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Andrey » 14 Яну 2015, 15:06

Burborino написа:
Snejna написа:На мен ми е смешно, като започнат жените да дават наставления на мъжете си, излагат ги страшно много, като имат проблеми да си ги решават на 4 очи :)

И обратното ми е смешно. Помня веднъж ходихме с един приятел и неговата половинка в едно заведение... такова тип столова по скоро. Много вкусно готвят там въпреки, че обстановката си е баш като на стол. Както и да е...
Таааа посяга тя към хляба и той "Ти луда ли си да го ядеш това (с един презрителен поглед :x )?" :roll: А тя една кльощава, ще се счупи... от едно парче хляб нищо няма да й стане.
Тя остави хляба де.
Не мога да си представя на мен мъжа ми така да ми дава наставления. Той даже ме поощрява да си хапна от нещо ако много ми се иска.

Мъж досега не съм видял да дава наставления, но женитее.. ужас направо! Аз също мразя някой да ми дава наклон за това какво да харесвам и какво не, че и цялата си наглост да ми мрънка, особено пък навън! Като иска нещо да ми каже, да го направи, когато сме насаме. Имах една приятелка, която беше вегетарианка, отвратителна история, постоянно ми обясняваше що за чудовище съм, как воня на месо, що ям това, чоплеше храната постоянно, ужасна работа и я зарязах накрая точно заради това ѝ мрънкане. :evil:
Аватар
Andrey

Мнениеот Burborino » 14 Яну 2015, 17:13

ами то и аз бих я зарязала ако бях мъж... :x :x :x
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Pipilota » 15 Яну 2015, 10:59

А представяте ли си мъжа да си поръча салата, а жената - мешана скара! :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lili_pili » 15 Яну 2015, 17:54

Pipilota написа:А представяте ли си мъжа да си поръча салата, а жената - мешана скара! :lol:

Това рядко може да се види, особено пък в някаква несемейна компания ;)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот mamina » 05 Фев 2016, 11:30

Lili_pili написа:
Pipilota написа:А представяте ли си мъжа да си поръча салата, а жената - мешана скара! :lol:

Това рядко може да се види, особено пък в някаква несемейна компания ;)

Да, представям си, и пносле и двамата да ядат и от двете, както правим ние с мъжа ми! :grin:
mamina

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети