Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Междуполови дебати в ресторанта

10 Дек 2014, 13:14

О, аз много често го правя това - да стоя на една салата, дори и да съм гладна като куче. Затова не обичам да излизам с колежки - винаги всяка се прави, че живее на фотосинтеза, а ако сме били целия ден в офиса съм сигурна, че после като се приберем всички се нахвърляме по чиниите, защо е целия този цирк, не знам :roll:

11 Дек 2014, 16:24

Не споря с мъжете все пак сме отишли там не да се показваме, а да хапнем, кой каквото иска ;)

12 Дек 2014, 17:54

Довечера съм на заведение, от сега мисля какво да ям, защото съм много гладна и дали не е удачно да мина да хапна първо :mrgreen:
Не ми е много удобно, когато покрай мен хората хрупат салати аз да ям кюфте и картофи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

14 Яну 2015, 14:02

На мен ми е смешно, като започнат жените да дават наставления на мъжете си, излагат ги страшно много, като имат проблеми да си ги решават на 4 очи :)

14 Яну 2015, 14:11

Snejna написа:На мен ми е смешно, като започнат жените да дават наставления на мъжете си, излагат ги страшно много, като имат проблеми да си ги решават на 4 очи :)

И обратното ми е смешно. Помня веднъж ходихме с един приятел и неговата половинка в едно заведение... такова тип столова по скоро. Много вкусно готвят там въпреки, че обстановката си е баш като на стол. Както и да е...
Таааа посяга тя към хляба и той "Ти луда ли си да го ядеш това (с един презрителен поглед :x )?" :roll: А тя една кльощава, ще се счупи... от едно парче хляб нищо няма да й стане.
Тя остави хляба де.
Не мога да си представя на мен мъжа ми така да ми дава наставления. Той даже ме поощрява да си хапна от нещо ако много ми се иска.

14 Яну 2015, 15:06

Burborino написа:
Snejna написа:На мен ми е смешно, като започнат жените да дават наставления на мъжете си, излагат ги страшно много, като имат проблеми да си ги решават на 4 очи :)

И обратното ми е смешно. Помня веднъж ходихме с един приятел и неговата половинка в едно заведение... такова тип столова по скоро. Много вкусно готвят там въпреки, че обстановката си е баш като на стол. Както и да е...
Таааа посяга тя към хляба и той "Ти луда ли си да го ядеш това (с един презрителен поглед :x )?" :roll: А тя една кльощава, ще се счупи... от едно парче хляб нищо няма да й стане.
Тя остави хляба де.
Не мога да си представя на мен мъжа ми така да ми дава наставления. Той даже ме поощрява да си хапна от нещо ако много ми се иска.

Мъж досега не съм видял да дава наставления, но женитее.. ужас направо! Аз също мразя някой да ми дава наклон за това какво да харесвам и какво не, че и цялата си наглост да ми мрънка, особено пък навън! Като иска нещо да ми каже, да го направи, когато сме насаме. Имах една приятелка, която беше вегетарианка, отвратителна история, постоянно ми обясняваше що за чудовище съм, как воня на месо, що ям това, чоплеше храната постоянно, ужасна работа и я зарязах накрая точно заради това ѝ мрънкане. :evil:

14 Яну 2015, 17:13

ами то и аз бих я зарязала ако бях мъж... :x :x :x

15 Яну 2015, 10:59

А представяте ли си мъжа да си поръча салата, а жената - мешана скара! :lol:

15 Яну 2015, 17:54

Pipilota написа:А представяте ли си мъжа да си поръча салата, а жената - мешана скара! :lol:

Това рядко може да се види, особено пък в някаква несемейна компания ;)

05 Фев 2016, 11:30

Lili_pili написа:
Pipilota написа:А представяте ли си мъжа да си поръча салата, а жената - мешана скара! :lol:

Това рядко може да се види, особено пък в някаква несемейна компания ;)

Да, представям си, и пносле и двамата да ядат и от двете, както правим ние с мъжа ми! :grin:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3