roksana написа:Аз вярвам, че всичко, което ни се случва, е с причина и ние трябва да открием каква е.
Локумът написа:roksana написа:Аз вярвам, че всичко, което ни се случва, е с причина и ние трябва да открием каква е.
Хм, интересно каква ли причина може да има. Искаш да кажеш, че ти за всеки ден седиш и си блъскаш главата е те тва ся днеска що стана и какво иска да ми каже съдбата и Всевишния с днешния ден?! Не си ли полудяла вече.... оп извинявай за риторичния въпрос.
svetlozara написа:Излишно напрежение е да търсиш постоянно причина защо се случват някои неща. Напълно излишно.Ако се влага повече размисъл за бъдещето и какво би направил, следвайки своя труд, а не какво видиш ли ти намеквала съдбата ефекта би бил по-добър.
klara написа:svetlozara написа:Излишно напрежение е да търсиш постоянно причина защо се случват някои неща. Напълно излишно.Ако се влага повече размисъл за бъдещето и какво би направил, следвайки своя труд, а не какво видиш ли ти намеквала съдбата ефекта би бил по-добър.
Това вече е изкривена психика. Но признайте, че някой път съдбата наистина ти дава възможности, които ако ги забележиш, се възползваш, ако не, после съжаляваш. Някои това считат за знак
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта