Разходка в парка с куче

Ако можеха да говорят, но не могат, затова нека поговорим вместо тях. Споделетe всичко за вашите домашни любимци - типични или екзотични.
Онлайн консултация с д-р Искрен Станилов и д-р Деница Русева

Re: Разходка в парка с куче

Мнениеот S_Milenska » 08 Дек 2015, 13:16

Evgenia написа:Не забравяйте, че кучето е единственото същество в света, което те обича повече от себе си.

Със сигурност обича теб, но не мисля, че кучето ти обича мен. Затова на каиш!
Аватар
S_Milenska

Re: В парковете с куче – спазвате ли забраната?

Мнениеот nadqta » 29 Дек 2015, 16:13

Не са реални и правилни животните и спрямо хората, които си взимат кучета, особено такива породи, които са по-агресивни, дори те сами ги озлобяват, което е още по-тъжното, ама много кретени - много пострадали, те си вървят ръка за ръка.
nadqta

Мнениеот iwoni » 16 Фев 2016, 12:52

Всеки трябва да си знае мястото. Дори и кучето да е с намордник и каишка, не е приемливо да обикаля и да си върши работата в пясъчника, например, където играят децата.
iwoni

Мнениеот kauda » 16 Фев 2016, 13:04

iwoni написа:Всеки трябва да си знае мястото. Дори и кучето да е с намордник и каишка, не е приемливо да обикаля и да си върши работата в пясъчника, например, където играят децата.

Въпрос до самосъзнание, а и не само. Има много хора с кучета, които не се съобразяват. Да никой не се страхува от чихуа хуа, но е друго да видиш нещо с размерите от дакел нагоре.
Аватар
kauda

Мнениеот pravilno » 17 Фев 2016, 11:36

Аз съм много съвестна в това отношение. Спазвам си всичко, имам коли и никога не го пускам без каишка, нищо, че е добродушно :grin: . Чистя си след него, че както на мен не ми е приятно да настъпвам разни красоти, така и друг не иска да си ги носи вкъщи :mrgreen: . Дори аз се притеснявам, когато някое куче се затича срещу мен и е пуснато свободно.
pravilno

Мнениеот S_Milenska » 17 Фев 2016, 12:06

pravilno написа:Аз съм много съвестна в това отношение. Спазвам си всичко, имам коли и никога не го пускам без каишка, нищо, че е добродушно :grin: . Чистя си след него, че както на мен не ми е приятно да настъпвам разни красоти, така и друг не иска да си ги носи вкъщи :mrgreen: . Дори аз се притеснявам, когато някое куче се затича срещу мен и е пуснато свободно.

Нормално, не го знаеш другото куче колко е разумно и добро. Да е някой дреосък както и да е, но големите кучета винаги са притеснителни. ;( Жалко, че и хората са толкова глупави,а и има породи, откровено агресивни и тях ги водят на отпуснат повод или пуснати, което е горе долу същото.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот irka » 18 Фев 2016, 11:44

Колкото и да е обучено, на животно не можеш да имаш вяра. Кучето на една приятелка така ме ухапа, че белегът още ми припомня случката. А уж беше кротко, не бях го и провокирала с нищо.
irka

Предишна

Назад към Ветеринарна медицина