Anka написа:Рядко виждам да се спазват каквито и да е забрани и каквото и да е свързано с кучетата..
Andrey написа:На мен не ми пречат кучетата, които са на каишка, но се дразня, когато вървят пуснати и си тичат необезпокоявано, щото видиш ли "то не хапе ве батка"...
Kaya написа:Аз пък смятам, че напоследък има малко разлика от преди, вече е много голяма рядкост да се види куче на детска площадка, а преди си беше ежедневие. Много майки спорят и говорят, че хората с кучета и деца няма къде да излезнат, но това е техен проблем, а не на останалите хора.
silver933 написа:Kaya написа:Аз пък смятам, че напоследък има малко разлика от преди, вече е много голяма рядкост да се види куче на детска площадка, а преди си беше ежедневие. Много майки спорят и говорят, че хората с кучета и деца няма къде да излезнат, но това е техен проблем, а не на останалите хора.
така е, аз си разхождам кучето там където е позволено за него, там карам и хлапето, а не обратно. Родителите са в правото си да се притесняват за децата си и ги разбирам.
Snejna написа:Много мразя, като видя пуснато куче, или някое голямо куче на много свободна каишка. Трябва хората да бъдат по-предпазливи..
Назад към Ветеринарна медицина
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта