Ако можеха да говорят, но не могат, затова нека поговорим вместо тях. Споделетe всичко за вашите домашни любимци - типични или екзотични.
Онлайн консултация с д-р Искрен Станилов и д-р Деница Русева
Правила на форума
Добави отговор

Re: Разходка в парка с куче

28 Юни 2013, 12:57

Не забравяйте, че кучето е единственото същество в света, което те обича повече от себе си.

В парковете с куче – спазвате ли забраната?

21 Май 2014, 11:33

Явно е, че глоби не се налагат за свободното пускане на кучета в парковете :!: , но в момента обществените паркове и градини, като не говоря само за междублоковите пространства, са се превърнали в кучкарници. :evil:

Излизаме с децата и не можем да намерим едно спокойно местенце, на което да поиграят, без да сритат някое куче или друго да им отмъкне фризбито или топката!

Не ме разбирайте погрешно, много обичам всякакви животни, включително и кучета, затова смятам, че не е редно да има определени места само за кучета в определени паркове. Смятам, че във всеки голям парк като Южния трябва да има отделени места за хората с домашни любимци, така че всички да бъдат доволни!

Интересно ми е колко от вас спазват забраната и не пускат кучето си от повода, след като влезнат в парк или градина или пък използват намордник, както се изисква на места? :? Не мога да кажа, че не ги разбирам, с куче е като с децата, ако имах и куче, предполагам и аз не бих спазил забраната! :evil:

Re: В парковете с куче – спазвате ли забраната?

21 Май 2014, 11:38

Да, това е добра идея, но едва ли някога би се случило, най-малко веднага ще изкарат проблема с финансирането на преден план - ето виж ние им направихме площадки, че и още искат, ами нормално е, според мен. И аз нямам куче, но ако имах бих се радвала да мога да ходя навсякъде с него, хем ще е на въздух и няма да е затворено в апартамента, хем ще съм спокойна, че ще е с мен!

22 Май 2014, 12:31

Що се отнася специално до Южен парк, не вярвам в целия да е забранено за кучето, достатъчно голям е, за да има отделена зона и за тях, но предполагам, че е на по-закътано място затова се използва цялото друго с тази цел :P

28 Май 2014, 17:19

да, ама какво да правят хората, които имат и малки деца и куче и искат да се забавляват заедно? :D

02 Юни 2014, 13:41

pepa1974 написа:да, ама какво да правят хората, които имат и малки деца и куче и искат да се забавляват заедно? :D

независимо колко голямо е кучето, бих предпочела то да играе в кучетата и да не плаши дечицата, а щом детето ми иска да е вътре, нека бъде, но с мен :!:

25 Ное 2014, 13:23

Разбира се, че ги спазвам забраните, никой не е длъжен да ми търпи кучето, а и не мога едновременно да гледам и кучето и детето! За мен е глупост да заведеш кучето си на детска площадка!

26 Ное 2014, 17:38

Спазвам я разбира се, как няма да я спазвам, не бих завела кучето си там, където играят деца, за мен това безотговорно, колкото и да смятам, че кучето ми е безопасно за околните, то е животно, а другите - деца, никога не се знае в такава ситуация дали няма да постара някой - най-вероятно дете, по-добре кучето да бъде на каишка и далеч от хора! :roll:

Re: Разходка в парка с куче

27 Яну 2015, 14:55

С кучета в парка само на каишка според мен, мен лично, въпреки че не ме е страх от кучета по принцип винаги гледам с едно на ум на пуснати кучета между хората!

11 Фев 2015, 14:47

Рядко виждам да се спазват каквито и да е забрани и каквото и да е свързано с кучетата.. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5