Ако можеха да говорят, но не могат, затова нека поговорим вместо тях. Споделетe всичко за вашите домашни любимци - типични или екзотични.
Онлайн консултация с д-р Искрен Станилов и д-р Деница Русева
Правила на форума
Добави отговор

Re: Разходка в парка с куче

09 Мар 2015, 15:02

Много мразя, като видя пуснато куче, или някое голямо куче на много свободна каишка. Трябва хората да бъдат по-предпазливи..

Re: В парковете с куче – спазвате ли забраната?

22 Юни 2015, 13:53

Anka написа:Рядко виждам да се спазват каквито и да е забрани и каквото и да е свързано с кучетата.. :)

Особено за почистването няма никаква забрана, само на думи е.

23 Юни 2015, 15:14

В парковете е пълно с кучета, то ги има по магазини и кафенета, а какво остава в парковете. Но поне все по-рядко са пуснати там, главно са на каишка, както трябва, ако започнат стопаните и да чистят след тях ще е супер.

25 Юни 2015, 12:48

На мен не ми пречат кучетата, които са на каишка, но се дразня, когато вървят пуснати и си тичат необезпокоявано, щото видиш ли "то не хапе ве батка"... :shock:

26 Юни 2015, 16:10

Andrey написа:На мен не ми пречат кучетата, които са на каишка, но се дразня, когато вървят пуснати и си тичат необезпокоявано, щото видиш ли "то не хапе ве батка"... :shock:

И като стане нещо ти си го предизвикаш разбираш ли.. :x

30 Юни 2015, 10:22

Аз пък смятам, че напоследък има малко разлика от преди, вече е много голяма рядкост да се види куче на детска площадка, а преди си беше ежедневие. Много майки спорят и говорят, че хората с кучета и деца няма къде да излезнат, но това е техен проблем, а не на останалите хора.

27 Окт 2015, 13:17

Kaya написа:Аз пък смятам, че напоследък има малко разлика от преди, вече е много голяма рядкост да се види куче на детска площадка, а преди си беше ежедневие. Много майки спорят и говорят, че хората с кучета и деца няма къде да излезнат, но това е техен проблем, а не на останалите хора.

така е, аз си разхождам кучето там където е позволено за него, там карам и хлапето, а не обратно. Родителите са в правото си да се притесняват за децата си и ги разбирам. :)

27 Окт 2015, 14:36

silver933 написа:
Kaya написа:Аз пък смятам, че напоследък има малко разлика от преди, вече е много голяма рядкост да се види куче на детска площадка, а преди си беше ежедневие. Много майки спорят и говорят, че хората с кучета и деца няма къде да излезнат, но това е техен проблем, а не на останалите хора.

така е, аз си разхождам кучето там където е позволено за него, там карам и хлапето, а не обратно. Родителите са в правото си да се притесняват за децата си и ги разбирам. :)

Абе спомням си в моето детство имаше кучета, котки, деца на едно място и по детски площадки и около блоковете, сега не, че не е хубаво да се разделят, но чак до крайности е прекалено да се стига.

27 Окт 2015, 16:40

Защо? Всеки има право да пази децата си, а и като виждаме колко случаи има от нахапани хора от домашни кучета, то предпазните мерки са съвсем реални и правилни!

Re: Разходка в парка с куче

08 Дек 2015, 13:11

Snejna написа:Много мразя, като видя пуснато куче, или някое голямо куче на много свободна каишка. Трябва хората да бъдат по-предпазливи..

Съгласна съм, трябва да се внимава, защото не се знае кога може да стане белята.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5