nefertiti написа:Хаха, в интерес истината си го помислих в един момент, това за подновяването на козметиката и почнах да кроя пъклени планове за отмъщение
Нооооо ...да се похваля: ИМАШЕ СТРАХОТНА ИЗНЕНАДА! Моят любим го повишавам в чин купидон
! Беше огранизирал истински ден мечта за двама!
– СПА полуден на страхотно място, в центъра на София!!! Не знам дали толкова съм му надувала тези дни главата на тема хубаво спа място или пък толкова съм му завъртяла главата, но се заел милият и намерил във фейсбука ей това свети валентинско предложение за Спа центъра на Хотел Sense: релакс терапия за двама https://www.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater , като беше избрал за нас пакета от 2 арома масажа за тяло. Допълнително ползвахме и парната баня и в басейна си поседяхме много приятно. Вечерята също беше много романтична. Почетохме подобаващо и Трифон Зарезан в бара на покрива, от където има невероятна гледка над града. Наистина не очаквах толкова да се постарае
Ей, браво на твоя човек, имало още читави мъже! Не се оплаквам, но тази година го дадохме по-лежерно, бих казала, че наблегнахме на Трифон Зарезан...

Много съм чувала за бара на хотела, но не знаех, че спато им е достъпно и за външни посетители, ето къде може да се съберем с компанията следващия път.
Трябва ли да се резервира предварително?