Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот Pacienti » 15 Фев 2016, 17:48

nefertiti написа:Хаха :lol: , в интерес истината си го помислих в един момент, това за подновяването на козметиката и почнах да кроя пъклени планове за отмъщение :lol: Нооооо ...да се похваля: ИМАШЕ СТРАХОТНА ИЗНЕНАДА! Моят любим го повишавам в чин купидон :heartbeating: ! Беше огранизирал истински ден мечта за двама!
– СПА полуден на страхотно място, в центъра на София!!! Не знам дали толкова съм му надувала тези дни главата на тема хубаво спа място или пък толкова съм му завъртяла главата :heartsfade: , но се заел милият и намерил във фейсбука ей това свети валентинско предложение за Спа центъра на Хотел Sense: релакс терапия за двама https://www.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater , като беше избрал за нас пакета от 2 арома масажа за тяло. Допълнително ползвахме и парната баня и в басейна си поседяхме много приятно. Вечерята също беше много романтична. Почетохме подобаващо и Трифон Зарезан в бара на покрива, от където има невероятна гледка над града. Наистина не очаквах толкова да се постарае :inlove:

Ей, браво на твоя човек, имало още читави мъже! Не се оплаквам, но тази година го дадохме по-лежерно, бих казала, че наблегнахме на Трифон Зарезан... :cheers:
Много съм чувала за бара на хотела, но не знаех, че спато им е достъпно и за външни посетители, ето къде може да се съберем с компанията следващия път.
Трябва ли да се резервира предварително?
Pacienti

Мнениеот Mon_ton » 15 Фев 2016, 18:12

Страхотно, nefertiti! Изкарали сте си невероятно, а аз съм сигурна, че ти си му завъртяла главата, а не си му я надула. :inlove:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Leonora » 16 Фев 2016, 13:06

Страхотно!!! Завижам :lol: Но не знам дали повече за мъжа или за спа-преживяването :lol: .
Била съм в бара горе на едно парти и наистина има страхотна панорамна гледка в три посоки. Но не знаех, че в Sense имат и такъв спа център.
Късметлийка си!
Аватар
Leonora

Мнениеот roksana » 16 Фев 2016, 15:47

Значи и с мъжете ни е забавно на СПА! Повече такива моменти да има! :grin:
roksana

Мнениеот annamaria » 16 Фев 2016, 16:11

nefertiti написа:Хаха :lol: , в интерес истината си го помислих в един момент, това за подновяването на козметиката и почнах да кроя пъклени планове за отмъщение :lol: Нооооо ...да се похваля: ИМАШЕ СТРАХОТНА ИЗНЕНАДА! Моят любим го повишавам в чин купидон :heartbeating: ! Беше огранизирал истински ден мечта за двама!
– СПА полуден на страхотно място, в центъра на София!!! Не знам дали толкова съм му надувала тези дни главата на тема хубаво спа място или пък толкова съм му завъртяла главата :heartsfade: , но се заел милият и намерил във фейсбука ей това свети валентинско предложение за Спа центъра на Хотел Sense: релакс терапия за двама https://www.facebook.com/58020778868967 ... =3&theater , като беше избрал за нас пакета от 2 арома масажа за тяло. Допълнително ползвахме и парната баня и в басейна си поседяхме много приятно. Вечерята също беше много романтична. Почетохме подобаващо и Трифон Зарезан в бара на покрива, от където има невероятна гледка над града. Наистина не очаквах толкова да се постарае :inlove:

така като гледам си предоволна! цъфтиш направо. :) браво на твоя, направо е уцелил десетката, дай боже повече такива мъже. минавала съм покрай този хотел,на да ти кажа честно даже не съм и знаела,че имат SPA. как е атмосферата там,персонала, обслужването?
annamaria

Мнениеот nefertiti » 17 Фев 2016, 11:57

annamaria написа:

така като гледам си предоволна! цъфтиш направо. :) браво на твоя, направо е уцелил десетката, дай боже повече такива мъже. минавала съм покрай този хотел,на да ти кажа честно даже не съм и знаела,че имат SPA. как е атмосферата там,персонала, обслужването?

И аз не знаех. Хубаво е, че достъпът е свободен и ако ти се прииска, винаги можеш да си запишеш час за масаж там. Много съм доволна от отношението на персонала. Атмосферата е 6+! То даже още с влизането в хотела те лъхва един много фин, приятен аромат. После Спа-то си е на отделен етаж. За масажа и двамата бяхме при жени-масажистки. Аз до сега съм си правила масажи само при масажисти-мъже, но мога да кажа, че и двете имаха вълшебни ръце :whiteflying: . Бяха много дружелюбни и лъчезарни, което също допринасяше всичко да е наистина супер релаксиращо. Ползвахме и басейна и парната баня, но имаше и други неща, за които сега не ни остана време.
nefertiti

Мнениеот Rali_hr » 17 Фев 2016, 12:17

Оооо, не не, няма да я чета повече тая тема, че ме карате да завиждам! В наше село не вярвам, че ще има къде да си намеря нещо подобно, за да се порадвам на истинска почивка, а 300 км не ми се пропътуват за единия кеф. :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lisandra » 18 Фев 2016, 16:48

Rali_hr написа:Оооо, не не, няма да я чета повече тая тема, че ме карате да завиждам! В наше село не вярвам, че ще има къде да си намеря нещо подобно, за да се порадвам на истинска почивка, а 300 км не ми се пропътуват за единия кеф. :mrgreen:

За "единия кеф" няма ограчение в км., ако повода си заслужава и 1000 може да пропътуваш...
Защо не изненадаш половинката си, сигурна съм, че няма да откаже! :dreads:
Lisandra

Мнениеот Tinki » 18 Фев 2016, 18:23

Rali_hr написа:Оооо, не не, няма да я чета повече тая тема, че ме карате да завиждам! В наше село не вярвам, че ще има къде да си намеря нещо подобно, за да се порадвам на истинска почивка, а 300 км не ми се пропътуват за единия кеф. :mrgreen:

Рали, ти спато нали се намира в хотел - тамън ви идва дюшеш за една романтична 300км екскурзия, а ти настояваш отсядането да е директно в Сенс :wink:
Tinki

Мнениеот Leonora » 22 Фев 2016, 17:07

Виновен грях ще ви призная! Нефертитиии!!! Цяла седмица ти завиждам за преживяването :grin: За капак, ми беше и доста напрегната и уикенда бях като пребита. Но вчера, това хубаво слънчице ме накара да се надигна и реших да се поглезя за разтоварване. Та, след тези твои разкази и аз отидох в спато на Сенс. Избрах си масаж на лице и не съжалих! Изненадах се приятно, че работят с много качествена козметика, ESPA е много авторитетна гама в тази област. До сега съм имала възможност да я ползвам само един път, по време на почивка в чужбина, а тук не я бях виждала. Преди да нанесат каквото и да е, първо ми направиха диагностика на състоянието на кожата с някаква технология, на която забрави името. Според показаното избират подходящите за мен маски за процедурата. Последва онова божествено усещане, което знаете, че е трудно да се опише с думи :yellow: ) След масажа си поседях още. Не ми се влизаше в сауна или парна баня, но постоях в басейна. До големия имаше две малки басейнчета, които другия път ще пробвам.Тръгнах си като нова!
Аватар
Leonora

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми